Κ. Μακρή: Παρασκευή τους πιάνουν, Σάββατο τους αφήνουν τους «μπαχαλάκηδες»

Δεν πήγαν να καταθέσουν οι αστυνομικοί στη δίκη των συλληφθέντων!

«10 άτομα συνελήφθηκαν στα επεισόδια της Παρασκευής, το Σάββατο το πρωί αφέθησαν όλοι ελεύθεροι!» σχολίασε η Κάτια Μακρή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα,  για την ποινική αντιμετώπιση των εμπλεκομένων  στα επεισόδια στο Πολυτεχνείο και στα Εξάρχεια. Όπως πρόσθεσε, σήμερα  το πρωί ήταν το δικαστήριο, το οποίο αναβλήθηκε για την 1η Δεκεμβρίου γιατι δεν πήγαν οι μάρτυρες κατηγορίας, δηλαδή οι…  αστυνομικοί!

«Ανάμεσα δε στους συλληφθέντες είναι και 4 αλλοδαποί , 2 Γάλλοι, ένας Λιθουανός,  ένας Ιταλός , στους οποίους επετράπη να φύγουν για τις πατρίδες τους και να εκπροσωπηθούν στη δική το Δεκέμβριο  απο τους δικηγόρους τους.  Και να καταδικαστούν ακόμα  δηλαδή, θα τους ψάχνουμε στη Λιθουανία» τόνισε η σχολιάστρια του Star.  

Όπως επισήμανε οι συλληφθέντες  κατηγορούνται:

-Για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικών,

-Για αντίσταση και παράνομη κατοχή φωτοβολίδας , σαν κι αυτή που καρφώθηκε στο πόδι της δικηγόρου.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:

«Προφανώς κοροϊδευόμαστε μεταξυ μας. Οι αστυνομικοί δεν πάνε στη δίκη , οι δικαστές τους αφήνουν να φύγουν και μετά αναρωτιόμαστε γιατι αυτό το χάος είναι επαναλαμβανόμενο ή  πέφτουμε απο τα σύννεφα που κινδυνεύει μια ανθρώπινη ζωή. Αλλά αφού δεν υπάρχει καμιά τιμωρία,  υπάρχει μόνο το έγκλημα».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top