Κουρουμπλής: «Οι ακτές του Σαρωνικού ήταν καθαρότερες από ότι ήταν πριν»

Ο υπουργός Ναυτιλίας υποστήριξε ότι οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν για τον βυθό ότι είναι κάτω από το όριο που προβλεπόταν

Κουρουμπλής:Ο Σαρωνικός είναι καθαρότερος από πριν

«Οι ακτές του Σαρωνικού ήταν καθαρότερες από ότι ήταν πριν» ισχυρίστηκε o Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Real FM.

Ο υπουργός Ναυτιλίας είπε μεταξύ άλλων ότι «οι τελευταίες μετρήσεις του Νοεμβρίου, σε όλα τα σημεία, για τον βυθό είναι κάτω από το όριο που προβλεπόταν» και επεσήμανε ότι:

«Θα πάρουμε και την επόμενη μέτρηση και τότε θα καλέσουμε τους ξένους ανταποκριτές και τους συναδέλφους για να κάνουμε μία συζήτηση και μία συνέντευξη».

«Το προλάβαμε το κακό, έγινε εξαιρετικά καλή δουλειά. Πρέπει να σας πω, ότι και οι παλιές πίσσες που υπήρχαν στους βράχους καθαρίστηκαν όλες με καλέμι. Γίνεται ποιοτική δουλειά» σημείωσε.

«Θα περιμένουμε και άλλη μία μέτρηση, για να μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι. Εάν έχουμε τα στοιχεία αυτά και την επόμενη εβδομάδα που έχουμε τη μέτρηση θα ζητήσω από το υπουργείο Υγείας να έρθουν οι επιστήμονες από το ΚΕΕΛΠΝΟ να μετρήσουν» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top