Μητσοτάκης: Διπλή ανανδρία η επίθεση στη σύζυγό μου

«Ντροπή να προσπαθεί κάποιος να διασωθεί με λάσπη, χρησιμοποιώντας παρακράτος» - Νέα ενημέρωση 21.21

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με τις αναφορές στην σύζυγό του για τα Panama Papers, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο με θέμα την επιχειρηματικότητα.   

«Την ίδια ώρα που εμείς μιλάμε για το μέλλον,  κάποιοι επιδιώκουν όχι απλά να ανακυκλώνουν το παρελθόν,  αλλά να βρίσκουν βολικό άλλοθι πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας πολιτικούς αντιπάλους» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ  και ανέφερε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση:  «Τους λέω να σηκώσουν το βλέμμα τους να με κοιτάξουν στα μάτια και αν θέλουν να χτυπήσουν εμένα, όχι τη γυναίκα μου».

«O Καζαντζάκης είχε πει ότι το ψέμα είναι ανανδρία. Το να επιτίθεται κανείς πλαγίως,  συχνά και με υπoνοούμενα,  στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μια γυναίκα που δεν εχει δώσει ποτέ δικαιώματα, αυτό είναι διπλή ανανδρία» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

 Ο αρχηγός της ΝΔ ανέφερε για το ίδιο ζήτημα: «Ξαναλέω αυτό που είπα την Παρασκευή. Είχα πει στον κ. Τσίπρα ότι δεν είναι ντροπή να χάνει κάποιος εκλογές. Ντροπή είναι να προσπαθεί κάποιος να διασωθεί με λάσπη,  χρησιμοποιώντας παρακράτος».

 Πρόσθεσε πάντως ότι δεν θα μιλήσει άλλο για όλα αυτά,  διότι πιστεύει  βαθιά ότι «το τελευταίο που χρειάζεται σήμερα η χώρα είναι να ξαναμπεί η χώρα σε νέο κύκλο εσωστρέφειας».

«Είμαστε εδώ,  στην Κρήτη, για  να μιλήσουμε για επιχειρήσεις και πως θα ξαναπάρει μπροστά η παραγωγική διαδικασία οικονομίας μας» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης για το θέμα του προσυνεδρίου ενώ υπογράμμισε ότι  «δεν επιλέξαμε τους κλασικούς μονόλογους πολιτικών στελεχών,  δώσαμε βήμα σε ανθρώπους της αγοράς».  

Ανέφερε ακόμα ότι «είμαστε εδώ να μιλήσουμε για τον αγώνα εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων που προσπαθούν να επιβιώσουν και να διακριθούν στην σημερινή Ελλάδα της υπερφορολόγησης και της μεγάλης γραφειοκρατικής δυσκολίας .  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top