Γενέθλια του Άδωνη στη σχολή διδασκαλίας αρχαίων ελληνικών για μικρούς και μεγάλους

Ευγενία Μανωλίδου: "Είναι τυχερός που με έχει γυναίκα"!

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη σχολή διδασκαλίας αρχαίων ελληνικών  «Ελληνική Αγωγή»  που φέτος κλείνει 23 χρόνια λειτουργίας.

Διαβάστε ακόμη: Το star.gr στα γενέθλια του Άδωνη Γεωργιάδη - Στο πλευρό του η Ευγενία Μανωλίδου

Ο Α. Γεωργιάδης έσβησε τα κεράκια και ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν , αποκαλύπτοντας και την ηλικία του:  «Τα λέω τα χρόνια μου είμαι 45».

Παρούσα και η σύζυγός του  Ευγενία Μανωλίδου, που όταν κάποιος από τους πολίτες της είπε «είσαι τυχερή» απάντησε αφοπλιστικά: «Αυτός είναι τυχερός που με έχει γυναίκα»!

«Έχουμε παιδιά που ξεκίνησαν από το προσχολικό και τώρα είναι πια επιστήμονες. Αυτή η εποχή έχει κάνει κάτι πάρα πολύ ωφέλιμο, μας έχει κάνει να θέλουμε να επιστρέψουμε στις ρίζες μας» δήλωσε η κ. Μανωλίδου στο Star.  

  

Όσον αφορά τα παιδιά που συμμετέχουν στα μαθήματα, η φιλόλογος  Σοφία Γούλα επισήμανε ότι «τους αρέσει πάρα πολύ ο Ηρακλής, σε όλα τα παιδιά και ειδικά στα αγόρια.  Τους αρέσει πολύ ό,τι έχει να κάνει με τους 12 θεούς του Ολύμπου».  

«Αγγίζουν με πολύ παιδικό τρόπο την αρχαία ελληνική γλώσσα, τη ρίζα μας» δήλωσε η επίσης φιλόλογος Βίκυ Σακκά.   

«Ο μικρότερός μου μαθητής είναι 3 χρονών,  είναι ο γιος μου ο Αλκαίος. Κι έχει τύχει να έχω στην τάξη μου και μαθητή που ήταν στην ταξιαρχία του Ρίμινι. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, πιάνουμε όλες τις ηλικίες» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης για τους μαθητές του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top