Κάτια Μακρή: Μειοψηφίες κάνουν κουμάντο στα ΑΕΙ

Να περάσουν ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος… προσεύχονται οι πανεπιστημιακοί

Στην κατάσταση βίας και ανομίας που επικρατεί στα Πανεπιστήμια αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.  

«Ρώτησα σήμερα έναν  πρύτανη κορυφαίου Πανεπιστημίου, “γιατί δίνετε   τη Νομική για πάρτι αναρχικών  ουσιαστικά -  αφού θέλουν να βγάλουν αναρχικό περιοδικό -  Παρασκευή βράδυ , αφού ξέρετε ότι κάθε Παρασκευο-σαββατοκύριακο έχουμε επεισόδια”»; 

«O άνθρωπος μου είπε λοιπόν αφοπλιστικά , “γιατί ποιός ζήτησε άδεια;”!   Και μου εξήγησε ότι αν κλείσουν τις πόρτες, θα μαζευτούν απ’ έξω διπλάσιοι και θα σπάσουν το Πανεπιστήμιο. Οπότε και οι πανεπιστημιακοί πάνε πια με τη λογική της μικρότερης ζημιάς: Ας  έχουμε επεισόδια και μολότοφ αλλά ας μην έχουμε τραυματισμούς ή  πιο σοβαρά γεγονότα. Αυτό σημαίνει πως όχι όλα, αλλά πάντως πολλά,  πανεπιστήμια, έχουν παραδοθεί στις μειοψηφίες, οι οποίες  πράγματι κάνουν κουμάντο, μπαινοβγαίνουν στη Σύγκλητο, αλλάζουν τις αποφάσεις» τόνισε η σχολιάστρια του Star.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή: 

«Και κανείς βεβαίως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι. Οι  καθηγητές φοβούνται, οι αστυνομικοί αν δεν τους ειδοποιήσει η Σύγκλητος για ένα ποινικό αδίκημα δεν μπαίνουν μέσα, το υπουργείο είναι αμήχανο. Και όλοι μαζί κάνουν το σταυρό τους να περάσει ο Νοέμβριος με το Πολυτεχνείο και ο Δεκέμβριος με την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου, χωρίς να γίνουν σοβαρά επεισόδια».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top