Υπερήφανη δηλώνει η Χρυσή Αυγή για τα επεισόδια στη Σαντορίνη!

Ματαιώθηκε η παρέλαση επειδή η σημαιοφόρος κατάγεται από την Αλβανία

Η μαθητική παρέλαση, στο Εμπορείο της Σαντορίνης, δεν έγινε ποτέ, καθώς μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, εκ των οποίων οι περισσότεροι φορούσαν μαύρες μπλούζες με το λογότυπο "Hellas Ultras" κατάφερε τη σταματήσει.  Ο λόγος; Ότι η αριστούχος μαθήτρια, η οποία θα κρατούσε το εθνικό σύμβολο της Ελλάδας ήταν αλβανικής καταγωγής

 "Έλληνες έδωσαν το αίμα τους για αυτήν την Σημαία και Έλληνες πρέπει να την κρατάνε ψηλά!":  Μ΄αυτή τη φράση το κόμμα της Χρυσής Αυγής στην ιστοσελίδα του…  υπερασπίζεται τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης στο νησί.     

«Νεοναζιστικό κόμμα είναι , η χώρα ολόκληρη τότε πολέμησε ενάντια στο φασισμό και στο ναζισμό, άρα θα έλεγα ότι ήταν πολύ συνεπείς ως προς την πράξη που κάνανε και την αιτιολογία που έχουνε»  δήλωσε στην EΡΤ ο Γιώργος Αγγελόπουλος   Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας.

Αυτό που κατάφεραν οι ανεγκέφαλοι και δήθεν «πατριώτες» είναι να ματαιώσουν μια εκδήλωση μνήμης και τιμής ηρωικών στιγμών του έθνους, για τις οποίες «κόπτονται»”  σχολίασε το Ποτάμι.

Την ίδια ώρα ένα άλλο περιστατικό, που αφορά σε σημαιοφόρο μαθητή, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, προκαλεί... αντιδράσεις και ερωτήματα. Το τι ακριβώς συνέβη διερευνά το Υπουργείο Παιδείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top