Γεννηματά: Η ανοχή σε ασύδοτες ομάδες παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις

Επίθεση στην κυβέρνηση για την περικοπή των συντάξεων χηρείας

Γεννηματά: Επικίνδυνη η ανοχή σε ασύδοτες ομάδες

«Η ανοχή της κυβέρνησης απέναντι σε οργανωμένες ομάδες που ασύδοτες προβαίνουν σε πράξεις βίας και αυτοδικίας, παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Αυτά τα φαινόμενα είναι πληγή στη Δημοκρατία και εκτρέφουν το “αυγό του φιδιού'», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, από τη Θεσσαλονίκη.

Η κ.Γεννηματά σχολίασε την ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, λέγοντας ότι πρέπει να καταδικαστούν απόλυτα και "οι καθεστωτικές λογικές υπουργών που δεν διστάζουν να παραδεχτούν ότι 'παρακολουθούν και ταξινομούν' πολίτες στα social media".

Για τις συντάξεις χηρείας τόνισε ότι "έκοψαν τις συντάξεις χηρείας, οδήγησαν οικογένειες σε απόγνωση και τώρα υπό την γενική κατακραυγή ζητούν από την τρόικα να τους επιτρέψει να τους  δώσουν ψίχουλα. Όμως τα κοινωνικά προβλήματα αντιμετωπίζονται με σεβασμό της αξιοπρέπειας των πολιτών, με κοινωνική πολιτική και όχι λογικές ελεημοσύνης".

H κ. Γεννηματά συμπλήρωσε ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιμείνουν στην τροπολογία που έχουν καταθέσει για την «αποκατάσταση της μεγάλης αδικίας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top