Μητσοτάκης: Καλώ τον Τσίπρα να μας εξηγήσει γιατί δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της

Τι δήλωσε από το Α.Τ Πεύκης το οποίο δέχτηκε χθες επίθεση κουκουλοφόρων ο Πρόεδρος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, στο οποίο τα ξημερώματα σημειώθηκε επίθεση κουκουλοφόρων.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αφού ενημερώθηκε για τις ζημιές που έγιναν και τους κινδύνους που διέτρεξαν οι αστυνομικοί, κάλεσε τον κ. Τσίπρα στην Ώρα του πρωθυπουργού, για να γίνει μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στη Βουλή για την ασφάλεια.

«Η επίθεση με τις μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, προκαλεί πολύ μεγάλη θλίψη, αλλά και οργή. Κινδύνευσαν, δυστυχώς, ζωές από αυτήν την επίθεση, ζωές αστυνομικών οι οποίοι καταβάλλουν υπερβάλλουσα προσπάθεια, για να προστατεύσουν και να διασφαλίσουν την τάξη σήμερα και πολλές φορές αισθάνονται τελείως απροστάτευτοι» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς και αυτό το φαινόμενο, το τραγικό, προστίθεται σε μια σειρά άλλων φαινομένων που έχουν ένα κοινό νήμα. Ένα κοινό σημείο αναφοράς. Και αυτό, δυστυχώς, είναι η προκλητική αδιαφορία της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει επαναλαμβανόμενα φαινόμενα διασάλευσης του νόμου και της τάξης.  Η εφαρμογή του νόμου και η ασφάλεια των πολιτών είναι μια ατζέντα χωρίς ιδεολογία. Δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία, χωρίς ασφάλεια».

Και κατέληξε: «προσωπικά είμαι απολύτως αποφασισμένος να αποκαταστήσω τον νόμο και την τάξη στη χώρα. Καταθέτω, σήμερα, ερώτηση στην “Ώρα του πρωθυπουργού”, να έρθει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή να μας εξηγήσει γιατί δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Και ελπίζω αυτή τη φορά, να μην έρθει στη Βουλή να μας πει ότι το φαινόμενο αυτό δεν είναι επίκαιρο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top