Το παρασκήνιο του… τζόκινγκ του Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον και η επίσκεψη στο Μοναστηράκι

H υγιεινή διατροφή του πρωθυπουργού και η έξοδος με τη Μπέτυ Μπαζιάνα στο Μοναστηράκι

Η ....στροφή του Αλεξη Τσίπρα στη γυμναστική, η οποία αποκαλύφθηκε λόγω του τζόκινγκ και των ασκήσεων που έκανε κοντά στο Μνημείο Λίνκολν, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον, έγινε τους τελευταίους μήνες, αλλά ήταν η πρώτη φορά που φωτογραφικός φακός τον "συνέλαβε " να κάνει τζόκινγκ. 

 

(φωτογραφία: Εφημερίδα των Συντακτών) 

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα,  φορώντας αθλητικό σορτς , μπλε αθλητικά παπούτσια  και φούτερ,  ξέκλεψε  λίγο χρονο στην Ουάσινγκτον  και το έριξε στο... τρέξιμο. Σύμφωνα μάλιστα με τις φωτογραφίες που παρουσίασε η εκπομπή “happy day”  του Alpha, έκανε ακόμα και διατάσεις με το…  χαμόγελο στα χείλη.  

Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ, ο  πρωθυπουργός ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, ενώ σε συνδυασμό με  το ελαφρύ τζόκινγκ έχει σκοπό να χάσει τα παραπανίσια κιλά που εχει πάρει τον τελευταίο καιρό.

H έξοδος του Σαββατόβραδου στο Μοναστηράκι

Η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα ειναι εκείνη  που προσέχει να τηρεί το πρόγραμμά του ακόμα και στις εξόδους τους. Όπως το Σάββατο το βράδυ, όταν το πρωθυπουργικό ζευγάρι βρεθηκε σε εστιατόριο στο Μοναστηράκι.  

(φωτογραφία αρχείου)  

Συγκεκριμένα  ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα φθάνοντας στην οδό Μητροπόλεως   ζήτησαν απο την ασφάλειά τους να απομακρυνθεί,  μπήκαν στο εστιατόριο και ζήτησαν απο τον υπεύθυνο να καθίσουν  διακριτικά  στο βάθος του καταστήματος.

«Βγήκε απο ένα μικρό αυτοκίνητο… Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ότι ελάχιστοι τον αντιλήφθηκαν και  ρωτούσαν αν είναι όντως ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ έκανε εντύπωση η διακριτικότητά τους» δήλωσε στο Star o δημοσιογράφος του iefimerida Ιάσων Πιπίνης.   

 

Το εστιατόριο Νεράτζι,  μια ημέρα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού πάντως έκλεισε, καθώς ήταν προγραμματισμένη  η πώληση του για να γίνει σούπερ μάρκετ. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top