Επικριτικές οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης μετά τις δηλώσεις Τσίπρα - Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Μετωπική σύγκρουση της ΝΔ με τον Πάνο Καμμένο προκάλεσε η πρώτη αντίδραση της Πειραιώς

Μετωπική σύγκρουση της ΝΔ με τον Πάνο Καμμένο προκάλεσε η πρώτη αντίδραση της Πειραιώς ότι το μόνο χειροπιαστό αποτέλεσμα από τη συνάντηση Τσίπρα - Τραμπ ήταν η αναβάθμιση των μαχητικών F16.

ΝΔ: «Συμφωνία που θα κοστίσει στην ελληνική οικονομία 2,4 δις δολάρια, προσφέροντας θέσεις εργασίας όχι στην Ελλάδα, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ελπίζουμε, ειλικρινά, να μην έχει χαθεί για τη χώρα μας μια τόσο σημαντική ευκαιρία»

Tweet Καμμένου: «Η οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1δις € τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά»

Επικριτικές ήταν και οι αντιδράσεις των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης μετά τις δηλώσεις των δύο ηγετών στο Λευκό Οίκο.

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Η ελληνική κυβέρνηση έδωσε πάρα πολλά για να εισπράξει μία γενική συμπάθεια, γενικούς σχολιασμούς, ευχολόγια. Σε τελευταία ανάλυση έχει δίκιο ο Ριζοσπάστης. Ο Τραμπ έκανε ότι κάνει κάποιος ή κάποια μπροστά σε ένα καλό στριπτίζ ή σε ένα ανατολίτικο oriental. Το πολύ πολύ να δώσει κάποιος φιλοδώρημα στον χορευτή ή την χορεύτρια».

ΠΑΣΟΚ: «Η Ελλάδα επιστρέφει ήταν η αγαπημένη φράση του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, αλλά όπως λέει η αμείλικτη γλώσσα των αριθμών, με τον ίδιο και την Κυβέρνηση του η χωρά αδυνατεί να επιστρέψει, έστω στα δεδομένα του 2014,μετα από 3 χρόνια».

Ένωση Κεντρώων: «Είχαμε προβλέψει, ότι η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ θα αποβεί άκαρπη και έγινε με αίτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού σε μία εποχή που το κοινωνικό του προφίλ βρίσκεται στο ναδίρ». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top