«Άνανδρη και αποτρόπαια» η δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Καταδικάζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος

Άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας - Συλλυπητήρια Προκόπη Παυλόπουλου - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάλει την παρουσίαση του επικοινωνιακού επιτελείου του

«Άνανδρη και αποτρόπαια» η δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Καταδικάζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε και εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη στυγνή δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Πάγωσε η Βουλή από τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Τζαβάρας: Να μην δίνουμε χώρο στο μίσος και τον διχασμό

Η πρώτη δήλωση στο star.gr για τη δολοφονία Μ. Ζαφειρόπουλου από Πλεύρη: Θέλω να πιάσουν αυτά τα καθάρματα

Συλλυπητήρια Προκόπη Παυλόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εκφράζοντα τόσο την άφατη οδύνη του για την απώλειά του όσο και την απερίφραστη καταδίκη για τη στυγερή και άνανδρη δολοφονία του.

Άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Την άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Αποτροπιασμός Σταύρου Κοντονή

Tον έντονο αποτροπιασμό του για την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειροπουλου, και μάλιστα εν ώρα εργασίας, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Σε ανακοίνωσή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Να εξιχνιαστεί η στυγνή δολοφονία

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι αρχές οφείλουν να κινηθούν άμεσα για την εξιχνίαση της στυγνής δολοφονίας», σημείωσε σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου

Τον αποτροπιασμό του για τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος» ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter.

Τη θλίψη τους εκφράζουν στη ΝΔ για τον χαμό του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο πατέρας του οποίου, Νώντας Ζαφειρόπουλος, υπήρξε επί σειρά ετών βουλευτής και στέλεχος του κόμματος.

H στιγμή που η Ντόρα μαθαίνει on air ότι δολοφονήθηκε ο Ζαφειρόπουλος και λέει «Παναγία μου! »

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναβάλει την παρουσίαση του επικοινωνιακού επιτελείου του, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή.

Φώφη Γεννηματά: Άνανδρη η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

«Η στυγερή και άνανδρη δολοφονία του δικηγόρου και εκλεκτού νομικού Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκαλεί αποτροπιασμό και βαθιά θλίψη. Απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του», ανέφερε σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

«Είναι ένα βαρύ πλήγμα για τη δικηγορία και τη Δικαιοσύνη. Είναι όμως κι ένα ακόμη σύμπτωμα της βαθιάς κοινωνικής παθογένειας που βιώνει η χώρα.  Η μαφιόζικη επίθεση καταδεικνύει δυστυχώς με τον πιο μελανό τρόπο το έλλειμμα ασφάλειας που νιώθει κάθε πολίτης ακόμη και μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση πρέπει -επιτέλους- να αναλάβει τις ευθύνες της για το διάχυτο αίσθημα ανομίας και ανασφάλειας που εντείνεται κι απλώνεται παντού γύρω μας» πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Σταύρος Θεοδωράκης: Η Ελλάδα δεν θα γίνει έρμαιο συμμοριών

Τη θλίψη και την ανησυχία του για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η μαφιόζικη δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου στην καρδιά της Αθήνας μας θλίβει και μας ανησυχεί», σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter. «Η Ελλάδα δεν θα γίνει έρμαιο συμμοριών» πρόσθεσε ο υποψήφιος για την για την ηγεσία του υπό συγκρότηση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Γιώργος Καμίνης: Η υπομονή των πολιτών με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην ανομία έχει προ πολλού εξαντληθεί

«Η δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκαλεί αποτροπιασμό σε κάθε δημοκρατικό πολίτη. Οι δράστες της δολοφονίας πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Η υπομονή των πολιτών με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην ανομία έχει προ πολλού εξαντληθεί. Στους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εύχομαι κουράγιο», ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης.

ΚΚΕ: Άνανδρη και αποτρόπαια πράξη

«Η σημερινή δολοφονία του δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου αποτελεί μία άνανδρη και αποτρόπαια πράξη. Τα αίτια αυτής της εγκληματικής ενέργειας πρέπει άμεσα να διερευνηθούν και οι δράστες της να συλληφθούν», σημείωσε σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Ο Περισσός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top