Λεβέντης οργισμένος: Την Δευτέρα παραιτούμαι από βουλευτής!

Πυρά και πάλι κατά της κυβέρνησης για το νόμο της αλλαγής φύλου

Λεβέντης οργισμένος: Την Δευτέρα παραιτούμαι!

Την παραίτησή του από βουλευτής θα ανακοινώσει τη Δευτέρα από την Θεσσαλονίκη, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στη Βουλή, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν θα παραιτηθεί και από την ηγεσία του κόμματος.

«Θα παραιτηθώ από βουλευτής, γιατί πρέπει στην Ελλάδα κάποιος να θυσιαστεί για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα. Καταλάβατε; Ας χαίρονται τους μισθούς τους, αλλά θα κυκλοφορώ κι εγώ και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους» τόνισε, ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι σκυλοντόγκ»!

Όπως επίσης ανέφερε  «τις εκλογές έτσι κι αλλιώς εγώ τις βλέπω μέχρι το Μάρτιο» ενώ καταλόγισε στην κυβέρνηση πρόθεση για προεκλογικές παροχές. «Αφού πρέπει να δώσει μποναμά, πρέπει να κόψει 2,5 δις ακόμη, δηλαδή να κάτσω 5 ακόμη μήνες στη Βουλή; Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα, η μπάνκα να τιναχθεί στον αέρα» υποστήριξε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επέμεινε και στην κριτική του στο νόμο που ψηφίσθηκε την Δευτέρα στη Βουλή για την αλλαγή φύλου, ενώ μετά την χθεσινή επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,  με την οποία του ζητά να αναπέμψει τον νόμο στη Βουλή για να συζητηθεί και τεθεί σε ψηφοφορία εκ νέου, άσκησε κριτική και στον κ. Παυλόπουλο για το ίδιο θέμα.  «Να έρθει ο νόμος, να γίνει 18 έστω, να γίνει κάτι… » δήλωσε για το ζήτημα.   

«Είναι μια κυβέρνηση που πήρε 35% πριν από 2 χρόνια, τώρα ξέρετε πόσο έχει;  Και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, για τον  Σαμαρά ξέρετε τι είχε πει; Ο ίδιος έχει δώσει δικαιώματα» ισχυρίσθηκε ακόμα ο κ. Λεβέντης ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top