Ρουσόπουλος: Έχει τελειώσει ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης

«Είναι η πρώτη φορά που σκέπτομαι σοβαρά την επιστροφή στην πολιτική»

«H θέση του κ. Μητσοτάκη για μείωση της φορολογίας είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση για να πετύχουμε ανάπτυξη» είπε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στον Σκάι.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας εκτίμησε πως «έχει τελειώσει ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης» και πρόσθεσε: «Πώς είναι όταν τελειώνει η βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο και πάει με τα αέρια; Η κυβέρνηση πάει λοιπόν με τα αέρια. Πιθανόν να έχουμε εξελίξεις μέσα στο 2018».

Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, είπε: «Δε θα τους κατηγορούσα περισσότερο για το ότι είπαν ψέματα, αν και βέβαια δεν τους αθωώνει κανένας γι΄αυτό, όσο κυρίως για τις αυταπάτες. Δεν κάθισαν κάτω να διαβάσουν ένα θέμα, να μάθουν ότι τα πράγματα δε γίνονται με ένα μαγικό ραβδάκι». Ο ίδιος, υπογράμμισε πως «η επανάληψη ενός ψέματος μπορεί και να πείσει, αλλά μέχρι ένα σημείο».

Ο κ. Ρουσόπουλος, στη συνέχεια, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση με τον τρόπο που χειρίζεται θέματα όπως η αλλαγή φύλου ή η ινδική κάνναβη (που όπως αποκάλυψε το STAR είναι… στη λίστα αναμονής) προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα: «Παίρνει σημαντικά θέματα που απασχολούν μερίδιο της ελληνικής κοινωνίας και αντί να τα επεξεργαστεί με σοβαρούς και επιστημονικούς τρόπους, τα περνάει ως επικοινωνιακά τεχνάσματα για να κερδίσει χρόνο και να πάει αλλού την προσοχή του κόσμου».

Διαβάστε ακόμη: Αποκάλυψη Star: Μετά την αλλαγή φύλου έρχεται και η ινδική κάνναβη στη Βουλή!

Σχολιάζοντας το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, έκανε λόγο για «σημαντικό ταξίδι» και ευχήθηκε «ο πρωθυπουργός να αξιοποιήσει την ευκαιρία για να πετύχει πράγματα για την Ελλάδα».

Τέλος, είπε πως για πρώτη φορά σκέπτεται σοβαρά την επάνοδο στην πολιτική και θα έχει μελλοντικά συνάντηση για το θέμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δεν έχω συζητήσει με τον πρόεδρο του κόμματος. Το ενδιαφέρον μου για την πολιτική υφίσταται και είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι σοβαρά. Θα έχω την ευκαιρία κάποια στιγμή να έχω μια συζήτηση με τον πρόεδρο του κόμματος για το εάν θα είμαι απαραίτητος ή χρήσιμος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top