Στην Αθήνα ο Ντάισελμπλουμ- Οι συναντήσεις με Τσίπρα, Τσακαλώτο και Μητσοτάκη

Στο επίκεντρο των συζητήσεων η τρίτη αξιολόγηση

Στην Αθήνα ο Ντάισελμπλουμ-Συναντήση με Τσίπρα,Τσακαλώτο

Στην Αθήνα έρχεται σήμερα ο Γερούν Ντέισελμπλουμ, για τις προγραμματισμένες συναντήσεις που έχει με το οικονομικό επιτελείο, έχοντας στο επίκεντρο των συζητήσεων, την τρίτη αξιολόγηση.

Ο επικεφαλής του Eurogroup, -ο οποίος έχει να επισκεφθεί τη χώρα μας, από τον Φεβρουάριο του 2015 όποτε και είχε συναντήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη-, θα συναντηθεί στις 13:15 με τον Πρωθυπουργό και στις 15.00 θα έχει επαφές με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη στο υπουργείο Οικονομικών. Αμέσως μετά θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα 305, στον 3ο όροφο του κτιρίου.

Αργότερα, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ θα μιλήσει σε εκδήλωση του Economist. Για τις 20:00 έχει προγραμματιστεί συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε συνέντευξή του στα «Νέα» Σαββατοκύριακο, ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών, τόνισε ότι αναγνωρίζει πως η ελληνική οικονομία «πηγαίνει καλύτερα», αλλά πρόσθεσε ότι «προέχει να διασφαλιστεί πως θα υπάρχουν συνθήκες πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας και πως προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις τόσο κατά τη διάρκεια του προγράμματος όσο και μετά τον Αύγουστο του 2018».

Παράλληλα, ανέφερε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει σε εποπτεία και μετά τον Αύγουστο του 2018, οπότε λήγει το πρόγραμμα στήριξης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top