Σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις φωτογραφίες του Π. Καμμένου από το ταξίδι στο Λονδίνο

Η οργισμένη απάντηση της συζύγου του

Συζητείται αύριο, Δευτέρα, στη βουλή το αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του Noor 1, την ώρα που φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση, με αφορμή φωτογραφίες σε κυριακάτικη εφημερίδα, οι οποίες εμφανίζουν τον υπουργό Άμυνας, Πάνo Καμμένο, με τη σύζυγό του σε καζίνο στο Λονδίνο.

Σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δημοσιευθήκαν στην εφημερίδα Παραπολιτικά. Σήμερα, Κυριακή, αντέδρασε η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, η οποία κάνει λόγο για προσπάθεια συκοφάντησης της οικογένειάς της, την ώρα που διερευνώνται οι υποθέσεις του Νoor 1 και του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Ιωάννη Κουρτάκη και τον χρηματοδότη των εκδόσεών του, διότι κατασπατάλησα 50 λίρες σε επίσκεψη στο ξενοδοχείο-εστιατόριο Park Tower, που βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο όπου διέμενα, σε ιδιωτική στιγμή με τον σύζυγό μου και δεν ήμουν ικανή να αγοράσω το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι. Επίσης, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που το κατακόκκινο φόρεμά μου δεν αγοράστηκε από την collection της συζύγου του» είπε η κα Τζούλη.  

Επιπλέον, αναφέρεται σε δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με τον εκδότη της εφημερίδας, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει ο σύζυγός της.

«Συκοφαντούμαστε και απειλούμαστε, με σκοπό να υπαναχωρήσει ο σύζυγός μου από την πολιτική ανάδειξη αυτών των φαινομένων διαφθοράς. Ακριβώς σ’ αυτό το πλαίσιο, συνεχώς βρισκόμαστε υπό φυσική παρακολούθηση και καθημερινά δεχόμαστε έναν πόλεμο λάσπης από συγκεκριμένο συγκρότημα Μ.Μ.Ε., που επιδιώκει την με κάθε τρόπο εξόντωσή μας».

Ραντεβού αύριο στη βουλή όπου συζητείται το αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του Νoor 1 δίνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top