Τέλος στον «ξαφνικό θάνατο» για μη καταβολή δόσης από ρύθμιση οφειλών

Νεφελούδης: Η διαδικασία με τις 120 δόσεις για τις οφειλές στα Ταμεία μέχρι τις 31/12/2016, είναι από τις πιο σημαντικές ρυθμίσεις

Ρύθμιση οφειλών: Τέλος στον ξαφνικό θάνατο

Τέλος στον «ξαφνικό θάνατο» για την καθυστέρηση καταβολής δόσης από ρύθμιση οφειλών έστω και μία ημέρα βάζει το υπουργείο Εργασίας.

«Αυτό δεν θα ισχύει τώρα, για την επόμενη ημέρα. Θα υπάρχει κάποιο εύλογο διάστημα, να έχει την άνεση κάποιος να προγραμματίζει» είπε ο Ανδρέας Νεφελούδης μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».

Όπως είπε ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας η διαδικασία με τις 120 δόσεις για τις οφειλές στα Ταμεία μέχρι τις 31/12/2016, είναι από τις πιο σημαντικές ρυθμίσεις το τρέχον διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Σάλος με τις συντάξεις: Παραδοχή Πετρόπουλου για παράνομες κρατήσεις – Πρέπει να επιστραφούν έως και 3.000 ευρώ αναδρομικά!

Όσον αφορά το θέμα με την επιστροφή στους συνταξιούχους των παράνομων κρατήσεων υπέρ υγείας που είχαν γίνει, ο κ. Νεφελούδης συνέστησε στους συνταξιούχους να μην ανησυχούν καθόλου: «Θα βγουν αυτόματα και θα επιστραφούν όταν γίνουν οι διαδικασίες υπολογισμού των χρημάτων που είχαν κρατηθεί. Να μην υπάρχει καμία ανησυχία ... έχει δρομολογηθεί η διαδικασία. Θα ανακοινωθεί πότε θα διατεθούν οι σχετικές πιστώσεις».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top