Άγρια κόντρα Καμμένου με Γεωργιάδη στη Βουλή για τα ψώνια στο Λονδίνο

Εκατέρωθεν αιχμές για αυτοκίνητα και σκάφη

Η φωτογραφία του Πάνου Καμμένου να ψωνίζει σε γνωστό κατάστημα του Λονδίνου προχθές,  προκάλεσε πριν από λίγο στη Βουλή άγρια κόντρα με τον Άδωνη  Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας  και του αντιπροέδρου της ΝΔ έγινε ο παρακάτω διάλογος:      

Άδωνις Γεωργιάδης: «Σας θαυμάσαμε με την Jaguar στα  “Selfridges”  με ένα αυτοκίνητο  φορτωμένο με σακούλες. Αν επί εποχής Σαμαρά-Βενιζέλου κ. Υπουργέ  -  και μην κουνάτε το κεφάλι -   «συλλαμβάνανε»  οι φωτογράφοι τον Ευάγγελο  Βενιζέλο, που τον βρίζατε  για μία BMW,   για ψώνια στο Λονδίνο,  με τέτοια λιμουζίνα την ώρα που η Νότια Αττική καταστρεφόταν από μία πετρελαιοκηλίδα που αφήσατε να ξεφύγει, εσείς πρώτος  θα είχατε ξεσηκώσει τον κόσμο και το διαδίκτυο».

Πάνος Καμμένος: «Περιφερόσασταν στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι θα με ρωτήσετε για την Jaguar. Σας φέρνω χαρτί της πρεσβείας που λέει ότι η Jaguar είναι υπηρεσιακό αυτοκίνητο  και  διατίθεται σε όλους τους υπουργούς και  το είχατε χρησιμοποιήσει και εσείς κ. Γεωργιάδη στη συνέλευση του IMO.  Εγώ δεν χρησιμοποιώ άλλα αυτοκίνητα, μόνο υπηρεσιακά. Πήγα να αγοράσω για τα παιδιά μου δώρο μία κούκλα  Barbie. Έψαχνα να αγοράσω και ένα σκάφος μινιατούρα σαν και αυτό που κυκλοφορούσατε με τον Πρετεντέρη στην Μύκονο αλλά δεν βρήκα».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Και του κ. Βενιζέλου η BMW υπηρεσιακή ήταν αλλά είχατε ξεσηκώσει τον κόσμο. Βέβαια σήμερα την χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπάρχει πρόβλημα για εσάς.  Κρατώ όμως ότι την ώρα που η πετρελαιοκηλίδα έπνιγε τον Σαρωνικό εσείς πήγατε με την υπηρεσιακή λιμουζίνα για ψώνια».

Πάνος Καμμένος: «Εκτός από εκπρόσωπος εταιρειών όπως η «Ελληνικός Χρυσός», βλέπω έχετε αποκτήσει  και την ιδιότητα του συνηγόρου  υπεράσπισης του κ. Βενιζέλου και του κ. Παπανδρέου».    

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top