Τζανακόπουλος για ομιλία Μητσοτάκη: «Κράμα ακροδεξιάς ρητορικής και νεοφιλελευθερισμού»

«Δεν αξίζει ούτε στη χώρα ούτε στους πολίτες»

Το σχόλιο του Τζανακόπουλου για την ομιλία Μητσοτάκη

«Κράμα ακροδεξιάς ρητορικής και νεοφιλελευθερισμού που δεν αξίζει ούτε στη χώρα, ούτε στους πολίτες» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολίασε ότι «η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ακόμη ένα δώρο στην κυβέρνηση. Μέσα στο άγχος του να πείσει την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα να συνεχίζει να ελπίζει σε αυτόν, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε περισσότερο ως ατζέντης συμφερόντων και λιγότερο ως πολιτικός αρχηγός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Κάλεσε τον Τσίπρα να κάνει στην άκρη – Νέες δουλειές, μείωση φόρων, στήριξη των αδυνάτων

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «υπερασπίστηκε τις κοινωνικές ανισότητες, υποσχέθηκε διαγραφή χρεών των φοροφυγάδων αλλά και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων», και σημείωσε ότι «μέχρι και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έταξε στους ιδιώτες».

Για να καταλήξει πως «η δέσμευσή του όμως για νέο μνημόνιο είναι η στιγμή που κάθε όριο ξεπεράστηκε».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top