Φώφη Γεννηματά: Η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να φύγει

Ο Δημ.Βίτσας παρομοίασε τον Πρωθυπουργό με τον πρώην Πρόεδρο της Χιλής και μαρξιστή Αλιέντε

Στην αντεπίθεση πέρασαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετά το άρθρο του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Στο μεταξύ ενστάσεις για τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα εκφράζονται και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

"Πρέπει να φύγουν. Και να καταδικασθούν με εκκωφαντικό τρόπο στις εκλογές όποτε και αν γίνουν Αλλά αυτό δεν αρκεί. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική της, πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά. Για να συντριβεί μαζί της ο λαϊκισμός, η δημαγωγία, η μισαλλοδοξία" είπε η Φώφη Γεννηματά.

Σκληρά απάντησε η Φώφη Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα, ανήμερα των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ , μετά το άρθρο του πρωθυπουργού στο οποίο αναφερόταν κολακευτικά στον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Δημήτρης Βίτσας ωστόσο έκανε σήμερα ένα βήμα παραπάνω  παρομοιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και τον Σαλβατόρ Αλιέντε, τον μαρξιστή πρώην πρόεδρο της Χιλής.

"Σαν σημερα πηρε την εξουσια ο Αλιέντε. Με διαφορερική πολιτική αλλάζουν τα πράγματα" σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας στον ΣΚΑΙ.

"Φαντάζομαι ότι μέχρι τη ΔΕΘ θα φτάσουν να μιλούν για τον Τρικούπη, τον Καποδίστρια και πιο πίσω. Η ουσία και η πραγματικότητά που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία σήμερα, είναι ότι ξεκινούν πλειστηριασμοί ηλεκτρονικοί, για 1 εκατ. κόκκινα δάνεια" υπογράμμισε ο Βασίλης Κικίλιας στον Αlpha 9,89.

«Mην γελάτε, πολλοί από σας στείλατε Ανδρέα στο ειδικό δικαστήριο -  τον πονηρό πολιτευτή κατά Σαββόπουλο… (αντίδραση Ξυδάκη) Ηρεμήστε κ. Ξυδάκη μην φοβάστε τόσο πολύ»

Την ίδια ώρα πάντως, εντείνονται οι διαδικασίες για την κούρσα της προεδρίας στην κεντροαριστερά. Υπάρχουν σενάρια για υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου παρά το ότι ο ίδιος διαβεβαίωσε την προηγούμενη εβδομάδα την φώφη Γεννηματά ότι δεν θα κατέβει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top