Θερμές χειραψίες,χαμόγελα και κοινοί στόχοι Γεννηματά-Καμίνη για το μέλλον της Κεντροαριστεράς

Συζήτησαν σε καλό κλίμα την διαδικασία για την εκλογή του νέου αρχηγού

Θερμές χειραψίες,χαμόγελα και κοινοί στόχοι Γεννηματά-Καμίνη για το μέλλον της Κεντροαριστεράς

Με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης αμέσως μετά την ανακοίνωση του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του νέου, υπό διαμόρφωση, πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Η συνάντηση τους στα γραφεία στην Χαριλάου Τρικούπη διήρκησε μισή ώρα. 

«Είναι θετικό ότι ο κ.Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης. Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς. Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με την μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις», δήλωσε η κυρία Γεννηματά, μετά τη συνάντηση τους. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων από την πλευρά του, την ευχαρίστησε για τις μεγάλες υπερβάσεις, στις οποίες προχώρησε για να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στον υπό ίδρυση φορέα της Κεντροαριστεράς. Επισήμανε τις τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος, τις οποίες διατύπωσε στις αρχές Αυγούστου, όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα: να υπάρξει διαφάνεια και αξιοπιστία, άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο κύριος Καμίνης συμφώνησαν στην ανάγκη μιας ανοιχτής εκλογικής διαδικασίας, ώστε οι υποψήφιοι να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους.  Συνεργάτες των δύο πολιτικών, τόνισε πως κοινός στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα που θα πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή του τόπου.

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να προστεθούν δύο ακόμη υποψήφιοι: ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μανιάτης. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top