Νίκος Βούτσης: Ανασχηματισμός μετά το πέρας της τρίτης αξιολόγησης

Το πρώτο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί πριν τη ΔΕΘ θα είναι του υπουργείου Εργασίας και θα αφορά στην καταπολέμηση της «μαύρης» και αδήλωτης εργασίας

Βούτσης: Ανασχηματισμός μετά την τρίτη αξιολόγηση

Ανασχηματισμό μετά το πέρας της τρίτης αξιολόγησης «βλέπει» ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σύμφωνα με όσα είπε σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες των ελληνικών ΜΜΕ.

Αναφερόμενος στο νομοθετικό έργο της Βουλής, είπε ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα είναι του υπουργείου Εργασίας και θα αφορά στην καταπολέμηση της «μαύρης» και αδήλωτης εργασίας.

Πρόσθεσε πως θα ακολουθήσουν άλλα πέντε νομοσχέδια αρμοδιότητας των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Οικονομικών και Παιδείας.

Ερωτηθείς σχετικά με την πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής προκειμένου να διερευνήσει τυχόν εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, καθώς και άλλων στελεχών και λειτουργών, στην υπόθεση με το πλοίο «Noor 1» που εκκρεμεί στη δικαιοσύνη, ο κ. Βούτσης εκτίμησε ότι η συζήτηση στην Ολομέλεια θα γίνει μετά την ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητοστάκη στη ΔΕΘ και σημείωσε ότι, σε κάθε περίπτωση, η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί μετά από συνεννόηση με τα κόμματα.

Παράλληλα, ο κ. Βούτσης έκανε γνωστό ότι μέχρι τέλος του έτους θα δημοσιοποιηθούν τα έγγραφα από τον «Φάκελο της Κύπρου», τα οποία συμπεριλαμβάνονται σε τρεις τόμους και έχουν ήδη παραδοθεί στην Βουλή των Αντιπροσώπων της Μεγαλονήσου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top