Την ώρα που η κυβέρνηση ξεκινά έναν νέο αγώνα δρόμου για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος και την εφαρμογή όλων συμφωνηθέντων με τους δανειστές, πολλά ακούγονται για... νέο ανασχηματισμό! 

Δείτε επίσης: Οι δανειστές ξανάρχονται…Ας δούμε τις ημερομηνίες "κλειδιά"

Παρά τους ψιθύρους για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να βάζει τις όποιες αλλαγές στο συρτάρι, καθώς ο κ.Ευκλείδης Τσακαλώτος αρνείται να μετακινηθεί από το υπουργείο Οικονομικών, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η τρίτη αξιολόγηση. Ο κ.Τσακαλώτος μάλιστα φαίνεται να έχει και τη στήριξη των εταίρων, οι οποίοι συνομιλούν μαζί του τα δύο τελευταία χρόνια και φαίνεται να έχουν βρει σημείο επαφής.

Όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, ο κ.Τσακαλώτος δε θέλει να αφήσει το υπουργείο του αναλαμβάνοντας άλλους ρόλους, όπως για παράδειγμα του συντονιστή των λεγόμενων παραγωγικών υπουργείων, που πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εξεταστεί ως προοπτική. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ.Τσακαλώτος φέρεται να διεμήνυσε στον κ.Τσίπρα πως ή θα παραμείνει στο υπουργείο Οικονομικών ή θα πάει στο σπίτι του.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 

 

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
Tags: