ΟΑΕΔ: Άκυρα τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας για τους 17 δήμους!

Η διοίκηση του Οργανισμού εντόπισε σημαντικά λάθη

Πίνακες με λάθη ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ

Πήρε πίσω τους προσωρινούς πίνακες με τα αποτελέσματα του προγράμματος προσλήψεων κοινωφελούς εργασίας η διοίκηση του ΟΑΕΔ, λόγω σημαντικών λαθών που διαπιστώθηκαν στη μοριοδότηση.

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ότι δεν ισχύουν πλέον οι πίνακες της μοριοδότησης των αιτούντων ανέργων λόγω λάθους που έγινε στην βάση δεδομένων και οφείλεται σε ανάδοχο εταιρία που βγάζει τα αποτελέσματα. Επίσης, ο ΟΑΕΔ δεσμεύτηκε να ανακοινώσει τους σωστούς πίνακες την Παρασκευή 25 Αυγούστου.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι προσωρινοί πίνακες που αναρτήθηκαν προχθές, αφορούν το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 17 δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΟΑΕΔ, «λόγω διαπίστωσης λαθών στην επεξεργασία, από τον Ανάδοχο, των αποτελεσμάτων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους της χώρας, για 3.494 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού www.oaed.gr στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα» οι νέοι, επί το ορθόν, ακόλουθοι πίνακες:

1. Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων

2. Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων

3. Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top