«Σύννεφο» τα λουκέτα και τα πρόστιμα σε μαγαζιά από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Σαφάρι σε νησιά και τουριστικές περιοχές

Σύννεφο πέφτουν τα λουκέτα και τα πρόστιμα σε μαγαζιά από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης αρχής Δημοσίων Εσόδων σε νησιά και τουριστικές περιοχές.

Συγκεκριμένα, λουκέτα 48 ωρών επιβλήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου και σε μπαρ στην Ίο.

Λουκέτα για 96 ώρες δηλ. για τέσσερις ημέρες, λόγω υποτροπής, επιβλήθηκαν επίσης σε καφέ- αναψυκτήριο στη Σπιναλόγκα και σε ψαροταβέρνα στο κέντρο της Ρόδου.

Πρόστιμο επέβαλαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ και σε τουριστικό λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα- Κινέτα για μπάνια, επειδή δεν είχε εκδώσει 38 εισιτήρια, αλλά και σε πολυτελή ενοικιαζόμενα στη Σαντορίνη για μη έκδοση αποδείξεων 1.000, 1.100 και 500 ευρώ στην Οία, και 900, 250 και 170 ευρώ, στο Φηροστεφάνι.

Ακόμα, πρόστιμο επιβλήθηκε και σε επιχείρηση ενοικίασης ομπρελών και δραστηριοτήτων με αλεξίπτωτο στο Πρασονήσι Ρόδου.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟ STAR: «ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ»

Τρεις ημέρες μετά το περιστατικό στο Βόλο, ο εκπρόσωπος των εφοριακών κάνει λόγο για απειλές και προπηλακισμούς εις βάρος των ελεγκτών:

«Έχουν φτάσει στο σημείο να μην υπάρχουνε μόνο απειλές με όπλο όπως είχαμε στην συγκεκριμένη περίπτωση, που θα αποδειχθεί η όχι θα το δούμε αυτό  στη συνέχεια, Θα δείτε ότι υπάρχουνε προπηλακισμοί  απειλές αλλά αυτοί οι προπηλακισμοί και απειλές είναι σε καθημερινή βάση» δήλωσε στο Star ο Γιάννης Χατζησαλάτας, εκπρόσωπος της Ένωσης Εφοριακών Αττικής-Κυκλάδων.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top