Μέτρα-ανάσα για τους ανέργους ανακοίνωσε ο ΟΑΣΘ

Δείτε το βίντεο

Μέτρα-ανάσα για τους ανέργους της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της πόλης. Την ίδια ώρα όμως φουντώνει ο πόλεμος Κυβέρνησης και Ν.Δ. για την τύχη του οργανισμού.

Μια επιπλέον βοήθεια στους ανέργους δίνει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, προσφέροντάς τους δωρεάν μετακινήσεις και διαγράφοντας τα πρόστιμα που τους είχαν επιβληθεί, επειδή δεν είχαν εκδώσει εισιτήρια.

Το θέμα του ΟΑΣΘ πάντως, πυροδοτεί νέα κόντρα ανάμεσα στην Κυβέρνηση και στη Ν.Δ.

Η Ν.Δ. τονίζει ότι ο τρόπος που κινείται στο θέμα η Κυβέρνηση είναι πρόχειρος, νομικά έωλος και θα καταλήξει να είναι και οικονομικά επιζήμιος.

Μάλιστα, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να παγώσει προσωρινά  την εκκαθάριση του Οργανισμού, προκάλεσε νέα επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τουίταρε επίσης και για να επιδοκιμάσει την απόφαση του Σταύρου Κοντονή, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα της Ε.Ε. που δεν θα συμμετάσχει, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, στο διεθνές ιστορικό συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία σχετικά με «τα εγκλήματα που διέπραξαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα».

Ένα βήμα παραπάνω έκανε η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη, που ουσιαστικά χαρακτήρισε φιλοναζί τους Εσθονούς, για να πάρει την απάντηση από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top