Ανταλλαγή «καρφιών» μπροστά στην κάμερα ανάμεσα σε Στ. Παππά και Σπίρτζη και στον πρώην πρόεδρο του ΟΑΣΘ!

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη επιλογή του πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής

Ο Χρήστος Σπίρτζης μπήκε για πρώτη φορά ως υπουργός στα γραφεία του ΟΑΣΘ έχοντας δίπλα του τον νέο πρόεδρο του οργανισμού Στέλιο Παππά. Μετά την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ η διαδικασία έλαβε χαρακτήρα τελετής παράδοσης- παραλαβής με τους κ.κ.  Σπίρτζη και Παππά να ανταλλάσουν αιχμές και "καρφιά" μπροστά στις κάμερες με τον απερχόμενο πρόεδρο Χρήστο Στεφανίδη!

"Όλα θα γίνουν σε γνώση των πολιτών. Δεν θα μείνει καμία σκιά" δήλωσε ο υπουργός με τον κ. Στεφανίδη όμως να υποστηρίζει ότι  "το προσωπικό δεν πληρώθηκε γιατί δεν απέδωσε τα χρήματα του ΦΠΑ ο υπουργός".

Ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στ. Παππάς παρατήρησε από την πλευρά του «καλό είναι να συνεχίσετε αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε. Θα περίμενα να έχω ένα πρώτο πλάνο με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν κλπ…". "Δεν κρύβουμε τίποτα. Όλα στη διάθεσή σας" ανταπάντησε ο πρώην πρόεδρος.

Όπως ανακοινώθηκε,  ξεκινάει η διαδικασία εκκαθάρισης του Οργανισμού, ενώ ο Στ. Παππάς ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί και ότι θα δημοσιοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία.  "Για να ξέρετε με τι μισθό μπαίνω και με τι θα φύγω στο τέλος του 2019. Έτσι συμπεριφερόμαστε εμείς στους δημόσιους φορείς" τόνισε.

Η τοποθέτηση στη συγκεκριμένη θέση του πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά συνεχίζει να προκαλεί  έντονες αντιδράσεις. "Και εις ανώτερα" σχολίασε ειρωνικά η ΝΔ,  ενώ ο διευθυντής του γραφείου τύπου του κόμματος Μακάριος Λαζαρίδης, υπενθύμισε το tweet παλαιότερης ανάρτησης του Αλέξη Τσίπρα,  όπου ο πρωθυπουργός έλεγε πως "έχουν το θράσος κάποιοι να μιλούν για ρουσφέτια και οικογενειοκρατία, τα κόμματα που έχουν κάνει την οικογένεια κράτος".

"Με αφορμή την τοποθέτηση του πατέρα του αποτυχημένου υπουργού - καναλάρχη Νίκου Παππά, Στέλιου, στη θέση του Προέδρου του ΟΑΣΘ - αφού πρώτα τον κρατικοποίησαν - ανέσυρα ένα tweet του Α. Τσίπρα! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι οικογενειοκρατία, αλλά καθεστώς!" υποστήριξε ο κ. Λαζαρίδης.

"Είναι ο πατέρας του Νίκου και όχι αυτό που λέει η ΝΔ γιατί κατηγορηθήκαμε για νεποτισμό. Εγώ ήξερα μέχρι τώρα ότι ο Νίκος είναι ο γιος του Στέλιου και όχι το ανάποδο" σχολίασε τις κατηγορίες για οικογενειοκρατία ο κ. Σπίρτζης.  

 "Εδώ Παππάς. Εκεί Παππάς. Παντού Παππάς. Αν και οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για αντικειμενική και αδιάβλητη... κλήρωση» σχολίασε από την πλευρά του στο twitter o επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. 

Διαβάστε ακόμη:

«Στα κάγκελα» Μαξίμου και ΝΔ για τον διορισμό Παππά

Στέλιος Παππάς για ΟΑΣΘ: Στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η Αριστερά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top