Την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ ανδρών, η οποία θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε Τουρκία, Ισραήλ, Φινλανδία και Ρουμανία, παρακολούθησε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες της εθνικής και ευχήθηκε σε όλους υγεία και επιτυχία στο Eurobasket 2017, ενώ πολλοί ξεχώρισαν τη θερμή χειραψία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Η Εθνική μας έχει προσφέρει πάρα πολύ μεγάλες χαρές εδώ και 30 χρόνια. Είχα τη χαρά σήμερα να έρθω να παρακολουθήσω μία από τις προπονήσεις της ομάδας και να ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν τα παιδιά στο Πανευρωπαϊκό το οποίο έρχεται.  Είναι μία εξαιρετική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και εξαιρετικούς χαρακτήρες» δήλωσε –μεταξύ άλλων- ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως το μπάσκετ «είναι ένα σπορ το οποίο ταιριάζει πάρα πολύ στους Έλληνες».

«Μας έχει δώσει πολύ μεγάλες χαρές στο παρελθόν. Μας δίνει πολύ μεγάλες χαρές στις εφηβικές, στις παιδικές ομάδες και στις ομάδες των ατόμων με αναπηρία. Η Εθνική, τώρα, τα κορίτσια κωφών, πήραν το χρυσό μετάλλιο. Είχα την ευκαιρία να τους δω και να τους ευχηθώ πριν πάνε να παίξουν στην Τουρκία  και είμαι σίγουρος ότι φέτος θα είναι μία καλή χρονιά  και για την Εθνική ανδρών» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος –πρώην καλαθοσφαιριστής, γαρ- ένιωθε σαν το σπίτι του στο κλειστό του ΟΑΚΑ!

Ο πρόεδρος της ΝΔ, πάντως, δεν δίστασε να πάρει την μπάλα (καθώς είναι φαν του αθλητισμού) και να ρίξει μερικά σουτάκια, ακόμη και απέναντι στον πανύψηλο Γιάννη Μπουρούση!