Βαθαίνει το ρήγμα Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Γαβρόγλου από κλήρωση έγινε υπουργός;

«Κάθε σύλλογος, συλλογική ενότητα, το κάθε κόμμα επιλέγει τους άριστους»

Βαθαίνει το ρήγμα Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Γαβρόγλου από κλήρωση έγινε υπουργός;

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Δημήτρη Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των κληρώσεων για τους σημαιοφόρους στο δημοτικό σχολείο.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον Σκάι, είπε πως «κάθε σύλλογος, συλλογική ενότητα και κόμμα επιλέγει τους άριστους» και τόνισε πως ο κ. Γαβρόγλου δεν έγινε υπουργός… μετά από κλήρωση!

Διαβάστε επίσης: Ο Καμμένος εξηγεί γιατί καταψήφισε το άσυλο και… κρεμά στα μανταλάκια 7 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Παράλληλα, άφησε αιχμές για μια μειοψηφική αριστερή ομάδα στον ΣΥΡΙΖΑ που επηρεάζουν την πολιτικής της κυβέρνησης: «Εχω πει και άλλες φορές ότι έχω διαφοροποιηθεί στο ότι δεν μπορεί να ισχύει την Ελλάδα μία αριστερή ατζέντα από μια μικρή ομάδα αριστερών που έχει απομείνει στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Νομίζω ότι μαζί με τον κ.Λαφαζάνη που  έφυγε μαζί με την κυρία Κωνσταντοπούλου έχει μείνει ένας μικρός πυρήνας του 4-5%... είναι κάποιοι πιο αυστηροί πολιτική της κεντρικής επιτροπής που επηρεάζουν την πολιτική της κυβέρνησης».

Διαβάστε επίσης: Νέο χτύπημα από Καμμένο: Σημαιοφόροι με κλήρωση ίσον αφανισμός των αρίστων!

Συνεχίζοντας, είπε: «Ο κ.Γαβρόγλου είναι υπουργός. Κάθε σύλλογος, συλλογική ενότητα, το κάθε κόμμα επιλέγει τους αρίστους, για να πάμε σε όλα τα θέματα, για να τους κάνει υπουργούς. Δεν έγινε από κλήρωση. Οι άριστοι μεταξύ ίσων, αλλά οι άριστοι και οι καλύτεροι γίνονται υπουργοί».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στον αρχηγό των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, απαντώντας σε ερώτηση για τη θέση που έχει: «Έλειπε στην Αμερική. Νομίζω θα πάρει θέση, αν ερωτηθεί. Γι’ αυτό το θέμα δεν έχουμε μιλήσει, αλλά η Ελλάδα, η πατρίδα και οι αγώνες που έχουν δώσει οι Έλληνες και η έννοια της σημαίας πρέπει να την τιμούμε. Δεν χρειάζεται να απαξιώσουμε τα πάντα».

Σχετικά, εξάλλου, με το άσυλο είπε: «Όταν γίνεται πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών ή όταν κάποιος δέρνει έναν άλλον με ένα στιλιάρι, το έχουμε δει σε βίντεο, θα περιμένουμε να σκοτωθεί για να κάνει κακούργημα;. Δεν θα πρέπει να επέμβει κάποιος και να συλλάβει αυτόν που δέρνει κάποιον με το στιλιάρι;».

Διαβάστε επίσης: Εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δημήτρη Καμμένο

Τέλος, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ που δεν συμφωνούσαν με το συγκεκριμένο άρθρο αλλά δεν το καταψήφισαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top