Καλά κρατεί η κόντρα για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη

Συνέχεια και από τον Πολάκη στην κόντρα με τον πρώην ΥΠΟΙΚ μέσω facebook

Τα μηνύματα μέσω κινητού που αντάλλαξε την άνοιξη  του 2015 με τον Αλέξη Τσίπρα και που εμφανίζουν τον πρωθυπουργό να συζητάει υπό προϋποθέσεις την πρόταση Σόιμπλε για έξοδο της χώρας απο την ευρωζώνη, συνεχίζουν να προκαλούν σφοδρές αντιδράσεις.

Η ΝΔ επανέφερε το αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, κάτι που απορρίπτει η κυβέρνηση.

«Οι Έλληνες πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια τις ζαριές που έπαιξε με την τύχη της χώρας ο κ. Τσίπρας και η παρέα του» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος πρόσθεσε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό:  

«Περιμένουμε όλοι τις απαντήσεις του στις αποκαλύψεις του κ. Βαρουφάκη, ότι συζητούσε κατ’ εντολήν του, με τον κ. Σόιμπλε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη».

Ο Παύλος Πολάκης συνέχισε στο facebook την κόντρα του με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του:

«ΕΣΥ Γιάννη, εκτός απο ταξίδια ,φωτογραφήσεις στα μπαλκόνια των ωραίων σπιτιών σας στη Πλάκα και αλλού, διακοπές, μπάνια, δημοπρασίες για το δερμάτινο μπουφάν της διαπραγμάτευσης και τη συγγραφή του βιβλίου που σου προβάλλουν σήμερα συντονισμένα τα ΜΜΕ του Μητσοτακέικου, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ;;;;;;.

Γι αυτό Γιάννη, αφού σου ευχηθώ καλές πωλήσεις στο βιβλίο σου, θα σε αποχαιρετήσω οριστικά, όπως και όλοι αυτοί που συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη».

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος,  μιλώντας στον Βήμα 99,5,  επανέφερε  στο προσκήνιο την πρόταση που του είχε κάνει ο Σόιμπλε το 2011,  όταν ήταν ο ίδιος υπουργός Οικονομικών. Πρόταση που όπως ανέφερε απέρριψε αμέσως.

«Πήγαν και έπεσαν στην παγίδα των Ευρωπαίων εταίρων και συζητούσαν δήθεν σαν ίσοι προς ίσο με τον Β. Σόιμπλε ο οποίος προσπαθούσε να αποσπάσει από αυτούς αυτό που δεν μπόρεσε ποτέ να αποσπάσει από εμάς.  Αυτές είναι πράξεις που συνιστούν ένα εθνικό έγκλημα» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top