Αλέξης Τσίπρας: "Αισιοδοξία αλλά όχι χαλάρωση"

Με "μουρμούρα" στελεχών η δεύτερη μέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Χωρίς να λείπουν οι μουρμούρες από στελέχη του κόμματος, συνεχίστηκαν σήμερα, Σάββατο, οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα.

Χωρίς να θυμίζουν, βέβαια, σε τίποτα άλλες θυελλώδεις συνεδριάσεις, η σημερινή δεν κύλησε ανέφελα.

Στο μεγαλύτερο μέρος της, ήταν παρών ο Αλέξης Τσίπρας που άκουσε ακόμη και από υπουργούς του, όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αιχμές για έλλειψη συντονισμού αλλά και ενημέρωσης του ιδίου για βασικές επιλογές της κυβέρνησης.

Άκουσε από κορυφαία στελέχη να μιλούν για την ανάγκη μιας νέας αφετηρίας με προτεραιότητα στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Μια νέα αφετηρία που χρειάζεται ένα συλλογικό και δημοκρατικό κόμμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε, επίσης, βουλευτές του να λένε ότι μαθαίνουν για νομοσχέδια τελευταία στιγμή στη βουλή αλλά και στελέχη του κόμματος του να βάζουν θέμα συντονισμού κυβέρνησης κόμματος.

Ο πρωθυπουργός, πάντως, δεν αποκλείεται να κλείσει απόψε τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής. Στην ομιλία του έδωσε το στίγμα του, ένα στίγμα για την επόμενη μέρα, με «ενέσεις» αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα, αν και ζήτησε από τα στελέχη του να μη χαλαρώνουν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top