Αντιδράσεις από ΝΔ και Ποτάμι για το ντου του Ρουβίκωνα - «Ξέφραγο αμπέλι η Βουλή»

Oι ανακοινώσεις των δύο κομμάτων και το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι πρώτες αντιδράσεις για το γεγονός ότι μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν ντου σήμερα στο περιστύλιο της Βουλής και παρά τρίχα δεν μπήκαν μέσα στο Κοινοβούλιο, ήρθαν από τη Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του STAR αναφέρουν ότι αρχικά στους ταραξίες περάστηκαν χειροπέδες αλλά με εντολή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και σε συνεννόηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα αφέθηκαν ελεύθεροι ελεύθερους αφού προηγουμένως κράτησαν τα στοιχεία τους.

«Ξέφραγο αμπέλι (και) η Βουλή. Να αναζητηθούν οι ευθύνες αμέσως», έγραψε στο twitter o πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θεσμοθετεί την ανομία και παραδίδει το Κράτος και τώρα το Κοινοβούλιο, βορά στους κάθε είδους μπαχαλάκηδες, που η ίδια εξέθρεψε στην… κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος.

Τώρα, διεκδικούν όσα τους έταξαν, στην… πάνω πλευρά της πλατείας, εισβάλλοντας στο Κοινοβούλιο.

Η Κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια σε όλα αυτά τα φαινόμενα, γιατί πολύ απλά προστατεύει τα δικά της παιδιά.

Ως πότε;»

Η ειρωνική ανακοίνωση του Ποταμιού

«Τελικά και ο Ρουβίκωνας έχει ψυχή. Ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του κ. Τόσκα, που είχε ζητήσει “πλήρη χαρτογράφηση των μπαχαλάκηδων”, τα μέλη του Ρουβίκωνα προσήλθαν μόνα τους στη Βουλή για να διευκολύνουν το έργο του Υπουργού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top