Τσίπρας κατά της Ένωσης Δικαστών: Ας μην γίνεται γραφείο Τύπου της ΝΔ

Μετά τη σκληρή ανακοίνωση της ΕΔΕ

Τσίπρας κατά της Ένωσης Δικαστών:  Ας μην γίνεται γραφείο Τύπου της ΝΔ

Σε σκληρό ύφος απαντά και το Μέγαρο Μαξίμου στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση για συστηματική απόπειρα υποταγής της Δικαιοσύνης, με το πρωθυπουργικό γραφείο να καλεί την Ένωση «να μην γίνεται γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας». 

Διαβάστε επίσης: Στα άκρα η κόντρα! Δικαστές-Εισαγγελείς κατά της κυβέρνησης: Επιχειρεί την πλήρη υποταγή και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης

Το Μαξίμου καλεί επίσης τη ΝΔ να απαντήσει σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου.

Σε ανακοίνωσή του νωρίς το βράδυ της Κυριακής, το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει: «Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ως επαγγελματικό σωματείο, καλό θα ήταν να μην παρασύρεται σε ρόλο γραφείου Τύπου της ΝΔ».

«Η ίδια η ΝΔ όμως και ιδιαίτερα ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να απαντήσουν ευθέως για τον πρώην υπουργό και στενό του συνεργάτη: Έδωσε ο κύριος Αθανασίου χάρη σε έμπορο κοκαΐνης; Ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη συνεργάτες του μετά από καταθέσεις για πιθανό χρηματισμό;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Δικαστές και Εισαγγελείς: Αναλάβατε την υπεράσπιση της ΝΔ

ΝΔ: Ιστορική η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά της κυβέρνησης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top