Νέα ανάρτηση Πολάκη – Απαντά σε όσους τον θεωρούν «αγεωγράφητο» επειδή μπέρδεψε τους Βάσκους με τους Καταλανούς!

Επίθεση και πάλι στη Δικαιοσύνη

Ο Πολάκης "ξαναχτυπά" με ανάρτηση στο facebook

«Ξαναχτύπησε»  ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης  και επιτίθεται αυτή τη φορά, με νέα ανάρτησή του στο facebook, κατά όσων τον επέκριναν τις γεωγραφικές του γνώσεις, επειδή αναφέρθηκε στην τελευταία του επίθεση (με ανάρτηση στο facebook και πάλι) κατά της Δικαιοσύνης στους Βάσκους της… Βαρκελώνης.           

«Φρύαξαν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και τα τρολ του Mοσχάτου για το αν στη Βαρκελώνη κατοικούν Βάσκοι με την ανάρτηση που έκανα προχθές καυτηριάζοντας το σκεπτικό της απόφασης του εισαγγελέα περί τρομοκρατών και επίσκεψης στη Βαρκελώνη» υποστηρίζει στην ανάρτησή του.  

Όπως υποστηρίζει, εξαπολύοντας νέα επίθεση και στη  Δικαιοσύνη, «η αγωνιώδης τους προσπάθεια να υπερασπιστούν τη δικαιοσύνη που αποφυλακίζει χασισεμπόρους και φυλακίζει Ηριάννες ,κατακτά τις πιο ψηλές κορυφές της ηλιθιότητας όταν δεν μπορούν να πιάσουν το χιούμορ της ανάρτησης. Με βάση το γνωστικό υπόβαθρο που αποκαλύπτει η κριτική τους στην Αθήνα δεν κατοικούν Κρητικοί ή στη Μακεδονία δεν υπάρχουν Ηπειρώτες !!!!».

Επιτίθεται ακόμη ονομαστικά σε δημοσιογράφους που του άσκησαν κριτική, διερωτώμενος  για «πόσο κόμπλεξ κατωτερότητας πρέπει να κρύβουν όμως στη νεοφιλελεύθερη ψυχή τους» και καταλήγει:    

«Τους καταλαβαίνω...

ΕΧΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, που άνθρωποι σαν εμένα ,τον Παππά, την Αχτσιόγλου κλπ έγιναν υπουργοί και ο Τσίπρας πρωθυπουργος ,χωρίς να καταγόμαστε απο τζάκια ,χωρίς να εξαρτιόμαστε απο επιχειρηματίες ,χωρίς να μας προβάλλουν τα ΜΜΕ ,χωρίς να χρησιμοποιούμε τις "υπηρεσίες "δημοσιογράφων.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ¨, ούτε τα αφεντικά τους πως έμειναν χωρίς αέρα δανειοδότηση, ούτε τα παπαγαλάκια πως έμειναν χωρίς "συμβόλαια επικοινωνίας" με δημοσίους οργανισμούς ,το ΚΕΕΛΠΝΟ, το Ντυνάν, τους τάφους κλπ κλπ.

ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Μην ελπίζετε πως θα ξανανοίξουν οι στρόφιγγες του μαύρου χρήματος της κρατικής διαφημιστικής δαπάνης για τα πολλά χρόνια που εμείς θα είμαστε στην κυβέρνηση. Αξιοποιείστε τα πτυχία σας (αν έχετε), εσείς οι "μορφωμένοι" και δουλέψτε πραγματικά ,να δείτε πως βγαίνει το ψωμί χωρίς να ρέει το κρατικό χρήμα...».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top