Ακατανόητη η ανοχή στη βία: Το σχόλιο της Κ. Μακρή για την στάση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Η τακτική που ενθαρρύνει κουκουλοφόρους και μη

Στην στάση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απέναντι στη βία αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το οποίο παρουσίασε ο Παναγιώτης Στάθης.

Όπως ανέφερε η σχολιάστρια του Star,  το τελευταίο 48ωρο είδαμε:  

- Προχτές κουκουλοφόρους να σπάνε μαγαζιά με βαριοπούλες

- Άλλους χτες να πετούν μολότοφ και να καίνε ένα αυτοκίνητο στα Εξάρχεια

- Σήμερα τα μελή του «Ρουβίκωνα», χωρίς κουκούλες, να εισβάλλουν στην Τράπεζα της Ελλάδας, σπάζοντας όλα τα μετρά ασφαλείας.

Όπως επισήμανε «παραείναι πολλά περιστατικά για τόσο λίγο διάστημα και σίγουρα δεν ειναι μεμονωμένο περιστατικό, όπως λέει ο κ. Αναγνωστάκης,  ο Γ.Γ. του Υπουργείου».

Η Κ. Μακρή αναφέρθηκε και στην «απίστευτη αμηχανία στην αντιμετώπιση αυτών των κρουσμάτων» και στην υποβάθμισή τους, ότι δηλαδή… «δεν έγινε και τίποτα»! Υπενθύμισε όμως ότι ο Γ.Γ. του Υπουργείου είπε σήμερα και κάτι ακόμη, ότι και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες συμβαίνουν αυτά.

«Ειναι αλήθεια. Αυτό που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού όμως ειναι αύτη η ακατανόητη ανοχή με την οποία αντιμετωπίζονται τώρα αυτά τα περιστατικά. Ανοχή  η οποία ενθαρρύνει τελικά κουκουλοφόρους και μη να συνεχίζουν τη δράση τους» κατέληξε στο σχόλιό της.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top