Μητσοτάκης: Θέλω μια ΕΡΤ που δεν θα λειτουργεί ως όργανο προπαγάνδας

Δεσμεύθηκε ότι οι πολίτες θα πληρώνουν το μισό τέλος για την δημόσια ραδιοτηλεόραση

 «Θέλω μια δημόσια τηλεόραση που θα σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων και δεν θα λειτουργεί ως όργανο προπαγάνδας. Αυτή η δημόσια τηλεόραση θα πρέπει να λειτουργήσει με το μισό τέλος από αυτά που πληρώνουμε όλοι ήμερα. Και αυτό είναι δέσμευσή μας. Θα λειτουργεί με όρους κόστους – οφέλους» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το Γύθειο το οποίο επισκέφθηκε χθες βράδυ κατά την περιοδεία του στην Λακωνία.

 Την πεποίθησή του ότι «μια φερέγγυα, αξιόπιστη Κυβέρνηση, η οποία θα αγκαλιάσει τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, όχι γιατί αυτές επιβάλλονται από το Μνημόνιο, αλλά γιατί είναι απαραίτητες για τη χώρα» μπορεί να πετύχει μείωση των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε, σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουλίου, τη Μονεμβασία, τους Μολάους και τη Σκάλα, όπου είχε συζητήσεις με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής. Άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η τοπική κοινωνία ενώ διαβεβαίωσε ότι ο κυβερνητικός σχεδιασμός του Κόμματος προχωρά με την ενεργό συμμετοχή πολιτών, επιχειρηματικού κόσμου και φορέων.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε, επίσης, τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) Νέας Δημοκρατίας Μονεμβασιάς στους Μολάους, τις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων «Αδαμαντίνα» στη Γλυκόβρυση και το συσκευαστήριο των χυμών «Λακωνία» στις Αμύκλες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top