«Υποκρισία» και «μικροκομματικές σκοπιμότητες» καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη

Στην απάντησή του στην κριτική του προέδρου της ΝΔ

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη

 Στην αντεπίθεση επιχείρησε να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, απαντώντας στην σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη αλλά και για τα επεισόδια και τις καταστροφές καταστημάτων στην οδό Ερμού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν υπερασπίζεται τη Δικαιοσύνη, αλλά τα αποτελέσματα των δικών του μεθοδεύσεων. Τον ενοχλεί η κριτική στις δικαστικές αποφάσεις, αλλά δεν τον πειράζει καθόλου το non paper υποδείξεων Δένδια προς τους δικαστές, το 2013».

Προσθέτει επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ στην απάντησή του: «Υποκρισία, ντροπή και μικροκομματικές σκοπιμότητες από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που μετά την κατάρρευση του αφηγήματός του για την οικονομία, προσπαθεί να πυροδοτήσει ένα τεχνητό κλίμα έντασης και ανασφάλειας».

Το σχόλιο Δένδια στο twitter   

Την αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του σχολίασε με αιχμηρό  τρόπο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή  του στο twitter.

Ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας:  

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει πάντα καρπούζια με … πορτοκάλια. Από το συγκεκριμένο κόμμα δε μπορούμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top