Μαξίμου: Σε πείσμα των καταστροφολόγων της ΝΔ επιβεβαιώνεται ότι η οικονομία επιστρέφει στην κανονικότητα

Τι σχολίασε το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού για την πρόταση εξόδου της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος

Μαξίμου: Σε πείσμα των καταστροφολόγων της ΝΔ επιβεβαιώνεται ότι η οικονομία επιστρέφει στην κανονικότητα

Για επιβεβαίωση ότι η οικονομία επιστρέφει με σταθερά βήματα στην ευρωπαϊκή κανονικότητα σε πείσμα των καταστροφολόγων της ΝΔ, καθώς και μερίδας του Τύπου, κάνει λόγο το Μαξίμου σχολιάζοντας την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος. 

Όλη η ανακοίνωση

«Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος.

Σε πείσμα των καταστροφολόγων της ΝΔ καθώς και μερίδας του Τύπου, επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι η ελληνική οικονομία επιστρέφει με σταθερά βήματα στην ευρωπαϊκή κανονικότητα, αποκαθιστά την εμπιστοσύνη που χάθηκε από τις επιλογές που έφεραν τη χώρα στο χείλος της κατάρρευσης το 2010 και ανακτά το χαμένος έδαφος της πενταετίας 2010 - 2015», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφορικά με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Και τονίζει: «Η κυβέρνηση συνεχίζει με προσήλωση την πορεία για την οριστική έξοδο από το πρόγραμμα προσαρμογής τον Αύγουστο του 2018».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκκληση Μοσκοβισί να συνεργαστούν τα κόμματα στην Ελλάδα- «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ελληνικό λαό»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top