Επιμένει για εξεταστική στην οικονομία για το πρώτο εξάμηνο του 2015 η ΝΔ: Οι Έλληνες θα μάθουν την αλήθεια

Κικίλιας: «Ο Γκλεν Κιμ αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια το κρυφό πλάνο του κ. Τσίπρα»

Επιμένει στην εξεταστική για την περίοδο Βαρουφάκη η ΝΔ

Το αίτημά της για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όσα έγιναν στην οικονομία το α' εξάμηνο του 2015 επαναφέρει η ΝΔ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι το δημοψήφισμα που προκήρυξε ο πρωθυπουργός δύο χρόνια πριν, είχε ολέθριες συνέπειες στην οικονομία, την κοινωνία και το μέλλον της χώρας.

«Οι τράπεζες είναι σε capital controls ενώ ο πρόεδρος του ESM Κ. Ρέγκλινγκ υπολογίζει την ζημιά στα 100 δισ. Παράλληλα, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος έφεραν δύο αχρείαστα Μνημόνια με 14,5 δισ. μέτρα, αλλά και περικοπές μισθών και συντάξεων, μείωση αφορολόγητου και φορολογική ασφυξία στους Έλληνες», ανέφερε ο κ. Κικίλιας ο οποίος πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρωτόγνωρες πλευρές του δράματος» βλέπουν ακόμα και σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη αποκάλυψη από Κάτια Μακρή: Γιατί το σχέδιο για παράλληλο νόμισμα είχε την ονομασία «8χρονος»

«Ο κ. Γκλεν Κιμ, σύμβουλος τότε του κ. Βαρουφάκη που επεξεργαζόταν με απόλυτη μυστικότητα το “plan b” για την εισαγωγή του παράλληλου νομίσματος, και ο οποίος τώρα είναι στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομίας κ. Τσακαλώτου, αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια το κρυφό πλάνο του κ. Τσίπρα: Διπλό νόμισμα, κουπόνια αντί ευρώ, υποχρεωτική χρήση τους από 500.000 δημόσιους υπαλλήλους και πολλά άλλα απίστευτα» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας και ξεκαθάρισε πως η εξεταστική που ζητά η ΝΔ θα γίνει καθώς οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια και θα τη μάθουν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top