ΝΔ: «Η Κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια στους πολίτες και κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους»

«Ακροβατεί με μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία έχει προφανή νομικά και συνταγματικά προβλήματα»

ΝΔ: «Η Κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια στους πολίτες και κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με το θέμα των συμβασιούχων. Συγκεκριμένα, την κατηγορεί ότι «ακροβατεί με μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία έχει προφανή νομικά και συνταγματικά προβλήματα», καθώς και ότι «προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο», χωρίς να λέει την αλήθεια στους πολίτες. Ακόμη, επισημαίνεται ότι η ΝΔ έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση, «δίκαιη και έντιμη απέναντι στους συμβασιούχους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση δεν νοιάζεται για την κοινωνία, αλλά για την εκλογική της πελατεία. Ακόμα και τώρα, παρά την χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ακροβατεί με μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία έχει προφανή νομικά και συνταγματικά προβλήματα.

Προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο, υπόσχεται νέες ανανεώσεις συμβάσεων και φωτογραφικές μονιμοποιήσεις μόνο και μόνο για να δείξει επικοινωνιακά πως επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα.

Δεν λέει την αλήθεια στους πολίτες, κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους και μετακυλύει την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο μέλλον.

Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση.  Δίκαιη και έντιμη απέναντι στους συμβασιούχους που πρέπει να πληρωθούν τα δεδουλευμένα, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να μονιμοποιηθούν.

Θεσμικά αξιόπιστη γιατί είναι συμβατή με το Σύνταγμα και τους νόμους για τις νέες συμβάσεις που απαιτούνται.

Καινοτόμα και οικονομικά βιώσιμη γιατί ανοίγει το δρόμο σε εναλλακτικές και πιο οικονομικές μορφές παροχής υπηρεσιών μέσω της σύμπραξης με ιδιωτικούς φορείς.

Τελικό μας μέλημα είναι η παροχή στους πολίτες των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών με το χαμηλότερο κόστος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top