Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ με φόντο τις δημοσκοπήσεις: Οι κάλπες θα μιλήσουν το 2019 – Είστε σε βαθιά απομόνωση!

Ανεβαίνουν πάλι οι τόνοι

Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ με φόντο τις δημοσκοπήσεις: Οι κάλπες θα μιλήσουν το 2019 – Είστε σε βαθιά απομόνωση!

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ με αφορμή τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν προβάδισμα της Πειραιώς.

«Η ΝΔ σε αδυναμία να κάνει πολιτική αναζητά σωσίβιο στις δημοσκοπήσεις. Αλλά ούτε αυτές δεν μπορεί να "διαβάσει" σωστά!» σημειώνει η κυβέρνηση.

Το Μαξίμου επισημαίνει πως η ΝΔ «δεν έχει ρεύμα» και πως «παρά τον επικοινωνιακό ορυμαγδό, παρά τη συντριπτική πλειονότητα των media που τη στηρίζουν, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν μεγάλα κομμάτια του λαού, δεν μπορεί να αποκτήσει ρεύμα νίκης».

Η κυβέρνηση καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην πανηγυρίζει, φέρνοντας μάλιστα το παράδειγμα του Τζέρεμι Κόρμπιν στην Μ. Βρετανία που οι δημοσκοπήσεις τον έφερναν στο -20% πριν τις εκλογές «αλλά τελικά πλησίασε σε απόσταση μόλις 2 μονάδων».

«Ας χαρεί, τώρα, όσο προλάβει, η ΝΔ, με τις δημοσκοπήσεις, γιατί το 2019 θα μιλήσουν οι κάλπες. Και εκεί η χαρά θα της βγει ξινή, γιατί ο λαός έχει και γνώση και κρίση» καταλήγει το Μαξίμου.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία απαντά ότι ο πρόεδρος της, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της περιοδείας του στη Θεσσαλία «διαπίστωσε κι εκεί τη βαθιά απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και το ισχυρό πολιτικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας».

«Αυτό, δηλαδή, που όλοι γνωρίζουν στην Ελλάδα και δεν είναι ανάγκη να αναλύσει ιδιαίτερα τις δημοσκοπήσεις για να το καταλάβει κανείς. Ο πανικός του Μαξίμου δεν κρύβεται με τίποτα» καταλήγει η Πειραιώς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top