Προβάδισμα της Ν.Δ. δείχνει νέα δημοσκόπηση

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Στην δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για το «Βήμα» η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 23,2%, έναντι 16,2% του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου και προηγείται με επτά μονάδες.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται  η Χρυσή Αυγή με 6,6%, ενώ ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,4% και το ΚΚΕ με 6,1%.

 

Το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ και  η Ένωση Κεντρώων βρίσκονται κάτω από το όριο του 3%.

«Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζοντα. δεν μένουμε στο μεγάλο δημοσκοπικό προβάδισμα. Απλώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας. Δεν έχω αμφιβολία ότι η πλειοψηφία του λαού θα αγκαλιάσει την πρότασή μας. Θα κερδίσουμε τις εκλογές όποτε και αν γίνουν».

Πάντως ο πρωθυπουργός δείχνει ιδιαίτερα αισιόδοξος παρά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και μιλά στην εφημερίδα νέα σελίδα για σύντομη έξοδο στις αγορές..

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑ

Το 2018 η Ελλάδα θα στηριχθεί επί της ουσίας και με συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την αυτοδύναμη έξοδό της στις αγορές. Σε αυτόν ακριβώς τον στόχο, μετά τις 15 Ιούνη, είμαστε κοντύτερα από ποτέ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ

Μετά τις αγορές που θα "χόρευαν πεντοζάλη", ο κύριος Τσίπρας έφτασε στο σημείο να αναγορεύει σε υπέρτατο κριτή της πολιτικής του, τις αγορές και τους επενδυτές, δηλαδή τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. 

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ίδια συνέντευξη κάλεσε τις προοδευτικές δυνάμεις για συστράτευση. Το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε άμεσα και μεγαλοφώνως..

Γραφείου Τύπου  ΠΑΣΟΚ 

«Δεν θα συμμετέχουμε σε αδύναμες Κυβερνήσεις που θα οδηγήσουν την χώρα μέσα σε καθεστώς πόλωσης σε νέα αδιέξοδα. Το μοντέλο αυτό  όπως είναι η σημερινή κυβέρνηση  έχει αποτύχει. Και αυτό ισχύει τόσο για τον κ Τσίπρα, όσο και για τον κ Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την περιοδεία του στην Θεσσαλία και παραβρέθηκε στο πανελλήνιο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων. «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που, δυστυχώς, δημιούργησε η κρίση των τελευταίων ετών, με τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος για την πατρίδα μας, αλλά και για τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Θέλω να σας δώσω το λόγο μου ότι είναι βασική μου προτεραιότητα, να γυρίσουν αυτά τα παιδιά και πάλι πίσω στην πατρίδα μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top