Μνημόνευσε τον πατέρα του στο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων ο Μητσοτάκης: Μου έλεγε ότι πρέπει να έρθω

Σε ομιλία του

Μνημόνευσε τον πατέρα του στο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων ο Μητσοτάκης: Μου έλεγε ότι πρέπει να έρθω

Το Σαββατοκύριακο αυτό, βρίσκει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να περιοδεύει στην Θεσσαλία.

Μάλιστα σε σημείο της ομιλίας του, στο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, όπου έδωσε το «παρών» την Κυριακή, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες.

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μου έλεγε πάντα, πρέπει να πας στο Αντάμωμα. Το έφερε έτσι η ζωή να έρθω λίγες εβδομάδες αφότου έφυγε», είπε συγκινημένος, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη παραμονής των νέων στη χώρα και την επιστροφή όσων έφυγαν στα χρόνια της κρίσης.

«Αυτό θα γίνει μόνο αν φέρουμε επενδύσεις και δημιουργήσουμε νέες δουλειές» είπε κι εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα θα ξαναβρεί τον δρόμο της και θα «ξαναβαδίσει μπροστά σταθερά και με υπερηφάνεια», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι θα πρέπει να πούμε «όχι» σε ψέματα και αυταπάτες.

Κατά τη συνάντησή του με τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Σαρακατσαναίων εξέφρασε την «αγάπη και τον θαυμασμό του» και τόνισε ότι «Αποτελείτε ένα πραγματικά εκλεκτό κομμάτι του ελληνικού λαού. Ξεχωρίσατε μέσα από το πέρασμα του χρόνου για την εργατικότητά σας, για τη θέλησή σας».

«Να τιμάτε αυτές τις παραδόσεις των μεγαλύτερων και να θυμάστε κάθε φορά που αφιερώνετε χρόνο να “σερφάρετε” στο διαδίκτυο και να ανακαλείτε τις χαρές της τεχνολογίας, ότι υπάρχει και ένας άλλος κόσμος και άλλα ήθη και έθιμα που έρχονται από πολλούς αιώνες πίσω» κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top