Κ. Μακρή: Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες με τους συμβασιούχους

Από το 2015 «κλείνουν το μάτι» στους συμβασιούχους για διορισμό στους Δήμους

«Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες» σχολίασε σχετικά με το ζήτημα των συμβασιούχων  -  που επί μίας ακόμη κυβέρνησης όπως και στις προηγούμενες αποδεικνύεται «αγκάθι» -  η Κάτια Μακρή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.      

Η σχολιάστρια του Star υπενθύμισε ότι  από το 2015 η σημερινή κυβέρνηση «έκλεινε το μάτι» στους συνταξιούχους με 8μηνες συμβάσεις.

Όπως ανέφερε η Κάτια Μακρή,  η πρώτη παράταση δόθηκε τότε έως το τέλος 2016, για να ακολουθήσει τον Οκτώβριο του 2016 τροπολογία για νέα παράταση έως το τέλος του 2017 «κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης» !

Τον Δεκέμβριο του 2016  εκδόθηκε η εγκύκλιος Σκουρλέτη με την οποία ο υπουργός Εσωτερικών έδινε την εντολή :  «Εφαρμόστε την τροπολογία»

Τον Ιούνιο του 2017 όμως υπήρξε η απόφαση- «βόμβα»  της Δικαιοσύνης σύμφωνα με  την οποία  είναι αντισυνταγματικές οι παρατάσεις και  δεν μπορούν να πληρωθούν οι συμβασιούχοι.  

«ΟΜΗΡΟΙ» ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ 10.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Η  Κ. Μακρή κατέληξε στο σχόλιό της ότι το αποτέλεσμα είναι να   βρίσκονται στον «αέρα» και απλήρωτοι  10.000  εργαζόμενοι, να έχουν μείνει χωρίς υπαλλήλους καθαριότητας οι δήμοι και να έχουν συσσωρευτεί τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους, την ίδια ώρα που ο κ. Σκπυρλέτης αρκείται σε «θολές» μόνο  διαβεβαιώσεις ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί.  

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top