Λυκουρέντζος: Δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Τι δήλωσε για την απόφασή του ο πρώην υπουργός

Λυκουρέντζος:  Δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής ανακοίνωσε σήμερα ο  πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λυκουρέντζος, ο οποίος έχει διατελέσει Γραμματέας της  ΝΔ και  δύο φορές μέλος σε κυβερνήσεις της (υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και υπουργός  Υγείας στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά) οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη απόφαση  για προσωπικούς λόγους, σχετικά με τους οποίους έχει ενημερώσει την ηγεσία του κόμματος.    

Ο πρώην υπουργός, σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, για την απόφασή του, διευκρίνισε ότι «παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές».

Ο κ. Λυκουρέντζος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα, είκοσι χρόνια αργότερα, με προσωπική μου απόφαση δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας. Ευχαριστώ τον αρκαδικό λαό για την εμπιστοσύνη του.

Θα είμαι πάντα μαζί του στην πρώτη γραμμή, σε κάθε κρίσιμη ώρα του τόπου μας για να συνδράμω με τις δυνάμεις μου, όταν θα είναι επιβεβλημένο από τις περιστάσεις και από τους αγώνες της Νέας Δημοκρατίας.

Η αγάπη μου για την Αρκαδία θα παραμένει αστείρευτη και ανυστερόβουλη.

Δεν αποξενώνομαι από τους συμπολίτες μου και τους συμπατριώτες μου.

Δεν αποσύρομαι από τον ζωτικής σημασίας αγώνα για την αναγέννηση της Ελλάδος μας.

Συμπαρατάσσομαι με τον πρόεδρο, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στον αγώνα για τη νίκη στις προσεχείς εθνικές εκλογές, με την ελπίδα, η Ελλάδα με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να επιστρέψει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής. Η Ελλάδα να καταστεί ισότιμη στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκεί όπου με πίστη, φιλοπατρία και διορατικότητα την οδήγησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top