Απίστευτη δήλωση Βέττα: Προσπαθούμε να μην εφαρμόσουμε τα μέτρα του 2019 και του 2020!

Μετά από λίγο, ωστόσο, το μάζεψε

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Δημήτρης Βέττας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε, μιλώντας στον Σκάι, ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μην εφαρμόσει τα μέτρα που ψήφισε πριν από λίγες εβδομάδες για το 2019 και το 2020 αλλά αντίθετα... να εφαρμόσει μόνο τα αντίμετρα!

Ο ίδιος, ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων του πάνελ αλλά και των δύο βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ανασκεύασε λέγοντας πως δεν είπε ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα του 2019 και του 2020. 

Διαβάστε τον διάλογο: 

Βέττας: Το ’19 και το ’20 τα μέτρα προσπαθούμε, πιάνοντας στους στόχους, να μην τα εφαρμόσουμε. Καταλαβαίνετε τι εννοώ να μην τα εφαρμόσουμε. Να έχουμε ένα μαξιλάρι τέτοιο, ώστε και τα αντίμετρα μας να λειτουργήσουν και να μην υποστεί ο κόσμος ζημιά οικονομική.

Λυριτζής: Τι λέτε ρε παιδιά… Μα με συγχωρείτε πάρα πολύ, σας έχω μεγάλη εκτίμηση αλλά δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε στον κόσμο! Η οικονομική πολιτική του ’19 και του ’20 έχει ψηφιστεί μέτρο-μέτρο!

Βέττας: Δεν είπα αυτό! Είπα ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης θα είναι σταθερή έτσι ώστε να μετρήσουν και τα παρθούν και τα αντίμετρα που θα απαλύνουν τα μέτρα. Τι δεν καταλάβατε

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top