Παπαδημούλης: «Στοίχημά μας να αποδείξουμε έμπρακτα ότι μπορούμε να να σταθούμε στα πόδια μας μέχρι τον Αύγουστο του 2018»

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την απόφαση του Eurogroup

«Το στοίχημα για την κυβέρνηση και για τη χώρα είναι να αξιοποιήσει τα θετικά της συμφωνίας του Eurogroup για να διορθώσει κακώς κείμενα τα οποία πριν 7 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, τα μνημόνια και το βαθύ πηγάδι της κρίσης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην εκπομπή του STAR, Live U.

Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τόνισε ότι αυτό που κέρδισε η χώρα είναι ότι «ενισχύθηκε η βεβαιότητα και η σταθερότητα στην Ελλάδα και αυτό είναι καλό για τον τουρισμό, για την οικονομία και για κάθε πολίτη», καθώς και πως «κανείς πια δεν συζητάει για Grexit».

Ο κος Παπαδημούλης έδωσε όμως έμφαση στο εξής: «Το στοίχημα είναι ένα. Τον Αύγουστο του 2018 και μέσα στους επόμενους 14 μήνες να μπορέσουμε να αποδείξουμε έμπρακτα και μέσα στην Ελλάδα και έξω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και να σταθούμε στα πόδια μας και να προκόψει και να αναπτυχθεί αυτή η χώρα, χωρίς μνημόνια και επιτροπεία».

Ο ίδιος σημείωσε, ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι στην πολιτική αντιπαράθεση. «Αυτός ο άγριος φανατισμός πρέπει να προχωρήσει» και συνέχισε: «Το πώς θα προχωρήσουμε θα φανεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και από το πώς θα υποδεχτούν στο εξωτερικό οίκοι αξιολόγησης, αγορές, αναλυτές, την απόφαση του Eurogroup». «Τα πρώτα σημάδια είναι θετικά» κατέληξε.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του κου Παπαδημούλη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top