Τσίπρας για το Eurogroup από την Θεσσαλονίκη: Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί!

«Η Ελλάδα εξέρχεται σταδιακά από την κρίση» ανέφερε μετά την σύνοδο Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Τσίπρας για το Eurogroup από την Θεσσαλονίκη: Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί!

«Η Ελλάδα εξέρχεται σταδιακά από την κρίση, μία κρίση που για επτά χρόνια μάς ταλαιπώρησε όλους και βεβαίως εξέρχεται και με τη συμπαράσταση όλων των χωρών εκείνων, που σε συνεργασία με την Ελλάδα προσβλέπουν στη σταθερότητα και στην ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και σε κοινά βήματα προόδου», επισήμανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της 3ης τριμερούς συνόδου κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, στη Θεσσαλονίκη.

 «Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί» δήλωσε επίσης ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το ελληνικό ζήτημα και τη συνεδρίαση του Eurogroup.  

Μάλιστα, περιμένοντας στην αίθουσα για την υπογραφή της κοινής «Διακήρυξης της Θεσσαλονίκης» ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου σχολίασαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας  ίσως είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες για το  θέμα της συνεδρίασης του Eurogroup.  

 Ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε ότι ίσως μέχρι το τέλος του χρόνου που θα γίνει η 4η Τριμερής στην Κύπρο ο Αλέξης Τσίπρας πετύχει τη λύση που θέλει.

Λίγη ώρα αργότερα,  στο γεύμα εργασίας,  οι δυο τους εξέφρασαν την ευχή και την επιθυμία η επόμενη Σύνοδος να βρει την Κύπρο επανενωμένη, μέσα από μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top