Απόντες οι Σαμαράς- Μεϊμαράκης από το πολιτικό μνημόσυνο Μητσοτάκη στη Βουλή

Αλλά παρών ο Καραμανλής

Απόντες οι Σαμαράς- Μεϊμαράκης από το πολιτικό μνημόσυνο Μητσοτάκη στη Βουλή

Σχολιάστηκε η απουσία των δύο πρώην προέδρων της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Μεϊμαράκη (εκ των οποίων ο πρώτος διατέλεσε και πρωθυπουργός) από την ειδική τελετή στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Βουλή.  

Παρότι ο κ. Σαμαράς παραβρέθηκε στην κηδεία του επιτίμου προέδρου της ΝΔ και πρώην επίσης πρωθυπουργού,  κλείνοντας κατά πολλούς, έστω και με αυτό τον τρόπο, μία κόντρα που κράτησε 25 χρόνια,  δεν παρέστη στο πολιτικό μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, δίνοντας λαβή για διάφορες ερμηνείες.

Λαβές για ερμηνείες έδωσε και η απουσία και του πρώην προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος συνδεόταν με προσωπική γνωριμία με τον εκλιπόντα πρώην πρωθυπουργό και ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία με την τοποθέτησή του από εκείνον ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ το 1984.

Αντιθέτως, παρών ήταν σε όλη την διάρκεια σχεδόν της συνεδρίασης ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, ο οποίος αποχώρησε μετά την ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου  Καμμένου.          

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top