ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Γρήγορα και αθόρυβα θα παίρνουν τα σπίτια μας μέσω διαδικτύου!

"Θα αναλάβουμε δράση" προειδοποιούν τα μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω"

Η απόφαση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δημοσιεύτηκε και η πλατφόρμα πρόκειται σύντομα να λειτουργήσει. Οι τράπεζες πωλούν μαζικά τα "κόκκινα" δάνεια στα funds και οι δανειολήπτες είναι σε αδιέξοδο.  

Οι πλειστηριασμοί,όπως τους ξέραμε μέχρι τώρα τελειώνουν. Τα επεισόδια στα Ειρηνοδικεία περνούν στην ιστορία με τη βούλα της σφραγίδας του υπουργού Δικαιοσύνης που δημοσίευσε στο ΦΕΚ την απόφαση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η διαδικασία θα είναι γρήγορη και αθόρυβη. Οι συμβολαιογράφοι θα αναρτούν στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών συστημάτων πλειστηριασμών την αναγγελία της διενέργειας, με ονοματεπώνυμο και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του συμβολαιογράφου, ημερομηνία, τιμή πρώτης προσφοράς, και το ποσό εγγύησης. 

«Εμείς θα αναλάβουμε δράση στα συμβολαιογραφικά γραφεία, όπου θα είναι ο φυσικός χώρος τέλεσης των πλειστηριασμών, στα τραπεζικά υποκαταστήματα αλλά και όπου χτυπάει η "καρδιά" του ελληνικού λαού, ο οποίος θα πλήττεται» είπε στο Star ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος από το κίνημα «Δεν Πληρώνω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top