Καμμένος: Ο ελληνικός λαός και οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμοι για κάθε πρόκληση

Μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Καμμένος: Ο ελληνικός λαός και οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμοι για κάθε πρόκληση

«Ο ελληνικός λαός ενωμένος με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση» τόνισε ο Πάνος Καμμένος από την Αλεξανδρούπολη, μετά το πέρας επίδειξης, από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, που διεξήχθη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μέγα το της θαλάσσης κράτος».

«Επιθυμούμε την ειρήνη και επιθυμούμε οι Ένοπλες Δυνάμεις, όταν είναι σε ετοιμότητα, να στέλνουν το μήνυμα της διασφάλισης της ειρήνης, της γαλήνης και της ανάπτυξης. Ελπίζω να το καταλάβουν και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου» πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι αρχηγοί, ΓΕΝ αντιναύαρχος Νίκος Τσούνης, ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και οι τοπικοί φορείς της πόλης.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε κατάθεση στεφάνων και επίσκεψη στην έκθεση για τη δράση του Πολεμικού Ναυτικού την περίοδο 1821-1945, με τίτλο «Μεθ’ ορμής Ακαθέκτου», που φιλοξενείται στη Νομαρχία στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε και το πλοίο Τ./Κ. «Δανιόλος», όπου ξεναγούνταν ήδη μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης, με τους οποίους ο υπουργός συνομιλούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της ξενάγησης.

Μετά την Αλεξανδρούπολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί μαζί με τον αρχηγό ΓΕΝ, τη Σαμοθράκη, τον Αη Στράτη και τη Λήμνο και ειδικότερα καράβια του πολεμικού ναυτικού τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση «Καταιγίς 2017», που άρχισε την Κυριακή και ολοκληρώνεται αύριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top